Ahojte, ja na svadbe redovy nechcem, lebo podla mna sa nehodi, chceme to urobit iba ako tanecne kolo s nevestou....Vela kamaratov ma presviedca, ze redovy bude kazdy cakat...Boli ste na takej svadbe, kde redovy nebol? Cim ho nahradili? Ako to vzali hostia? Dakujem za kazdy prispevok :-)
Awoy jazminka ;)
No dosť záleží od flexibility kapely. Ja som zažila tak či tak. Niekde sa to volá biely tanec a s nevestou a ženíchom tancujú všetci hostia a tvoria jeden veľký kruh.. Na východe je dosť obľúbený ten "redový tanec" ale myslím že záleží najmä na Vás ako sa rozhodnete.. Je to v prvom rade váš deň a vy ho organizujete teda nedajte na názory druhých.. Vaša svadba= vaše pravidlá ;)
@soave ono sa to vola aj vencekovy, ... aspon ja som to tak poznala, ... ak je to to, ze s nevestou a zenichom tancuju vsetci vo velkom kruhu ...
nuz a my sme redovy/vencekovy nemali, uštvať sa viem aj inak ;) a nelutujeme ... niekedy po polnoci (neviem, nemala som predstavu o case) sme mali tombolu, ... na tom sa ludia nasmiali ale okrem toho sme nerobili ziadny program, normalne sa furt tancovalo