Rodičovský tanec

Profilova fotka
Chcela by som sa spýtať , ako ste riešili rodičovský tanec ,keď jeden z rodičov "chýba"....ja totiž už nemám otca a rodičovký tanec nechcem ....ale nastavajúci ho zase chce. Neviem si to predstaviť...ako ja pojdem po jeho otca a on po moju mamu a jeho mama ostame sedieť sama za stolom ???...alebo ja po jeho otca,on po svoju mamu a moja mama ostane sama sedieť??? Ako ste to riešili?
Odpovedať
Profilova fotka
@carey no moj pripad to nie je, ale poznam kamaratov v takejto situacii a pokial viem riesi sa to tak, ze zenich ide so svojou maminou a tvojho otca by mal zastupit niekto z vasej rodiny, napriklad krstny alebo nejaky blizky clovek. Aspon u nas sa to tak robieva. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No super :) ja len nerozumiem tomu ,preco mi toto nenapadlo.... :-N
Odpovedať
tiez mam ten problem...a napriklad ked chcem aby ma mamka odviedla k oltaru(rodicia su rozvedeni a otec tam nebude), tak ako sa to robi? ide zenich so svojou mamkou, potom kto by mal ist s jeho otcom? a ja so svojou mamkou.... ci ako????
Odpovedať
Profilova fotka
Tak otec bude sediet v lavici...ja som chcela ist sama k oltaru ,ale aj toto mi drahy zatrhol....:D ze vraj sa bude blbo citit ked on pojde s mamou a ja sama...nic nemozem!!!! :D....ale tak este uvidim s kym pojdem...mam predsa brata aj krstneho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@carey tiez som riesila tuto dilemu, nakolko mam rodicov rozvedenych, otec tam sice bude ale nemame dobre vztahy a nechcem s nim ist ani k oltaru ani rodicovsky tanec.takze sme to s drahym vyriesili tak ze k oltaru pojdem s jeho bratom, a rodicovsky tanec budem tancovat so snubencovym otcom a on vystrieda moju aj svoju mamu za ten cas..nechcem otca nikym z mojej strany rodiny nahradzat takze sme to vyriesili takto
Odpovedať
baby a kedy sa vlastne tancuje ten rodicovsky tanec? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
No hned po tanci novomanzelov ...
Odpovedať
Profilova fotka
A tanec novomanzelov hned po jedle?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?