Tanečné papučky

Ahojte, inšpirovaná internetom som sa rozhodla že ich chcem na svojej svadbe tiež, preto sa chcem spýtať... Tie nevesty, čo riešili TANEČNÉ PAPUČE, viete mi prosím poradiť kde ste ich kupovali? Mám na mysli čisté biele hotelové papuče, bez ozdôb. Na internete sa dajú kúpiť, no o 100 kusov nemám záujem. Tak isto ešte otázka, koľko párov mi bude treba? Môj odhad je niekde okolo 15-20. Ďakujem :)
Odpovedať
V Metre sa daju kupit, sestra tam kupovala na svadbu a bolo to vazne super, zeny si to pochvalovali :) Tiez mala okolo 20-30 ks na 100 hosti takze myslim ze bude stacit.
Odpovedať
20-30 je taky priemerny odhad pri tolkych hostoch a ja som take minule videla aj v mobelixe ale aj v jysku. treba sa tam skusit kuknut, ci ich este maju v ponuke
Odpovedať
Prešla som už všetko - TEDI, Kik, Pepco, všetky miestne čínske obchody, Jysk - Nič... Mobelix nemám v meste tak neviem, ale čom som pozerala ponuku na internete tak som nenašla... Metro je výborný nápad :) musíme sa tam niekedy vybrať... ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, pracujem v jysku a mávame ich na 100%, ale príde v balení len 5-10 ks a to je hneď preč.Ostávajú len čierne a ružové potom. Zájdi si do najbližšieho jysku, povedz že si chceš objednať cca 30 ks bielych a oni ti budú priebežne odkladať...zavolajú, keď budú mať dostatočné množstvo,alebo príde sms. Väčšinou sú kolegovia veľmi ústretoví :-) Neviem odkiaľ si a aký máš termín svadby...Ale aspoň nemusíš behať po všetkých obchodoch. Pár stojí okolo 0,75 eur...volajú sa vallis papuče. Aj na jysk.sk si ich vieš pozrieť.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ich tam tiež videla a nedaju sa teda objednať na predajňu, aby nemusela kočka takto číhať?
Odpovedať
Práve to, že som videla len čierne a aj na internete majú v ponuke len čierne... Ale, @denissak ďakujem za tip, myslím, že to pôjdem vybaviť osobne hneď za predavačkou :)
Odpovedať
Som z Liptovského Mikuláša a termín svadby mame 9.5 :)
Odpovedať
Profilova fotka
Práveže sa dajú len na predajňu objednať, v balení sú čierne, ružové a biele. Preto si treba vyžiadať u predavačky len biele. Ešte pred pol rokom boli len čierne... No keby sa nedajú objednať, alebo by nechodili dlho, tak vás budú informovať... Cca do mesiaca... Sortiment sa mení, tak to nevieme ovplyvniť :-)
Odpovedať
@budajova09 v jysku som ich aj ja kupovala. no my sme mali len 10 parov a stacilo. na nasej sa moc zeny neprezuvali, asi mali pohodlnu obuv :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No tak volala som do práce a tieto papuče sú dopredaj, čo znamená že už sa nedajú objednať. Takže len to co majú na predajni, pripadne, ak pošlú z centrály ešte balenie. Alebo možno prídu späť ako novinka v nejakej inej farbe... Vo februári už by mali byť aj novinky povykladane (po 15tom).Skuste sa potom spýtať.
Odpovedať
heh toto sa zide ako tip. sikulka @senissak dakujeme
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?