Aký je váš názor na svadbu v januári?

ahojte baby :) s priateľom sme sa pred pár dňami začali rozprávať o svadbe. Dohodli sme sa, že január bude pre nás asi najvhodnejší mesiac. Zo zdravotných dôvodov sme sa začali snažiť o bábätko (som ešte študentka na VŠ, plánovali sme to celé tak o dva roky). Viem, že dieťatko sa nám nemusí podariť hneď ale ak sa narodí, chceme už byť svoji. Zvolili sme január, lebo ak sa by to náhodou podarilo aj hneď, nebolo by to ešte vysoké štádium tehotenstva. Rodina aj kamaráti nás ale odhovárajú, aby sme to nechali na leto...... Aký je váš názor na svadbu v januári? Mimochodom dá sa to stihnúť, aby sme dovtedy všetko vybavili?
Odpovedať
Profilova fotka
@martinka6282 zimna svadba moze byt nadherna :-) nenechajte sa odradit, ak to vam vyhovuje, ostatni sa prisposobia.urcite stihnete vsetko vybavit, a prave preto, ze v januari vela svadieb nebyva si budete moct vyberat.drzim palce, aby vam to vyslo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne ANO :) zimne svadby su nadherne a maju svoje jedinecne caro...aj napriek skrehnutym prstom budu na vasu svadbu spominat hostia este dlho :) my sme mali svadbu v novembri, a na kazdej letnej svadbe co sme toho roku boli sme si len viac a viac potvrdili ze to nebola chyba....ja nemam rada horuce letne dni, kedy clovek len vyjde pred dvere a uz je spoteny...a na druhej svadbe zimne zasnezene fotky su uzasne romanticke a jedinecne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@najinka @lucia0805 Baby, uplny suhlas ;-) ... a o horucich letnych svadbach uz ani nehovorim ... ked sa clovek vari vo vlastnej stave, ma chut na vsetko mozne, len nie sa bavit ...
Odpovedať
Profilova fotka
urcite sa nenechaj odradit..aj my mame svadbu v januari a pre mna to bola jasna volba od zaciatku, vzdy som chcela svadbu v zime..zazila som svadbu kamaratov toto leto v 40 stupnovych horucavach a poviem ti, nelutujem, ze sme si vybrali zimu :) a okrem toho to ma este jednu vyhodu, kedze je to mimo hlavnej svadobnej sezony, na vela veci dostanes zlavu (fotograf, sala, atd) :) a stihnut sa to urcite da ! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Nieee leto nie! Zima je nádherná, ja som chcela v zime tiež, ale nakoniec vyhrali farebné listy (ak nejaké budú) :-D
Odpovedať
ďakujem vám všetkým za povzbudenie :) dúfam len, že bude sneh a budeme si môcť porobiť krásne fotky :) ak nie, pofotíme sa niekde vnútri :D a ja osobne mám tiež radšej chladnejšie dni ako tie horúce....
Odpovedať
Profilova fotka
aj my mame svadbu v januari a velmi sa tesime :) Je to fakt jedno, ci bude zima ci leto, plesy byvaju rovnako v zime, ako aj v maji majalesy :) a svadba je nieco ako ples :) Ide o to, ci sa vam chce so snubencom cakat vyse pol roka kvoli rodine, kym sa vezmete. Nam sa veru nechcelo :) Takychto odhovaracov zboznujem :D aj nas odhovarali, ale je to nasa svadba, tak to musi kazdy prijat tak, ako to je :) Povodne som nesnivala o svadbe v zime, ale ako sa veci zmenili, rozhodli sme sa zobrat skor. Podla mna, vzdy je lepsie sa zobrat skor ako neskor :D myslim po zasnubach, po rozhodnuti, ze chcete byt spolu na cely zivot. A v zime to bude rozpravka, ako tri oriesky pre popolusku :D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme mali svadbu v januari a vobec nelutujeme..aj ked niektori znami boli udiveni preco v zime..aj moja sestra sa bude vydavat v januari a to vzdy chcela skor v jari svadbu..ale nakoniec sa rozhodli ze v januari bolo super,sneh hoci nie velmi vela take mrazive slnko..ale velmi pekne pocasie :-) Tak aj ja mozem len odporucit..a urcite stihnete vsetko v pohode vybavit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze januarova svadba je v pohode .. z organizacneho hladiska viac volnych terminov .. a ma svoje caro, my sme mali v novembri a tiez nad tym vsetci krutili hlavou .. a bola krasna:)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer nevestičky, ak ešte náhodou nemáte výzdobu sály, kostola - auta, foto-video, víno, torty, zákusky kľudne nám napíšte budeme sa tešiť a dohodneme spoločne všetky detaily. Ak by ste mali záujem dá sa aj osobne stretnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
Jedine,co moze byt vychytene su saly a dobre kapely kvoli plesom. Ci? :-|
Odpovedať
Baby tak začali sme vybavovať v polovici septembra a teraz už máme všetky podstatné veci, už len doladiť drobnosti (nekonečne veľa drobností :D ) Veľmi sa už na svadbu tešíme, som rada, že sme sa nenechali odradiť..... ako píšete zimná svadba má svoje čaro, som si istá že to bude nezabudnuteľný deň nech to bude hocikedy :) .... mimochodom bábo stále nič ale snád sa do svadby podarí :) :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
svadba v januari ma plno vyhod...vsetky terminy su volne...dodavatelia detto, mozno bude problem s niektorimi kvetmi...ale to sa vsetko da doobjednat...plus je lepsie ak nie je horuco ale chladnejsie..kazdemu bude viac chutit..viac sa toho popije :) same plusy...a okrem toho mozes mat neskutocne krasnu vyzdobu :) zimna tematika je taka neokukana este :)...a nikdy sa nenechajte odhovorit inymi ludmi..je to vasa svadba a bude tak ako chcete vy..oni nech si riesia tu svoju :)
Odpovedať
Profilova fotka
fotky so snehom musia byt krasne len aby ten sneh aj bol :)
Odpovedať
Želám veľa snehu krasneho! Nech su uzasne fotky... Zimne svadby su krasne! Akurat mi neda neopytat sa, preco chces otehotniet zo zdravotnych dovodov???? A co sa tyka svadby radsej sa vydavat netehotna.... Komplikacii je vela, nevravim ze kazda ich ma, ale su, tak aby ta svadba nebola tym zkomplikovana a v smutnej atmosfere
Odpovedať
urobte si ako chcete vy dvaja . v zime ma svadba určite veľa výhod-koláče sa netopia,ludia sa nevaria vo vlastnej štave,nebudu ti hostia utekať na terasy a von zo sály :)
Odpovedať
Áno január , to je krása, držím palčeky a gratulujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@sugarinka ahoj a ako ste riešili gratulacie po kostole???😊
Odpovedať
Profilova fotka
@nikusm92 ahoj,my sme svadbu nemali v kostole,ale primo na mieste hostiny,cize s tym nebol problem..obrad bol vnutri a aj gratulacie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?