@pomposka ... mne sa osobne vas napad paci ... ma aj svoje pre aj svoje proti... proti budu hlavne nazory zaskatuklovynych ludi.... pre je napriklad vacsia moznost pri vybere dodavatelov
ja si tiez myslim, ze to je ok napad, len si pak uz musis riesit situaciu, ci chces mensiu alebo velku svadbu...pretoze asi nastane problem, ked budes mat vela ludi, a hlavne takych, ktory musia ist do prace na druhy den...urcite sa nezdrzia dlho, toboz ze by pili...to uz si ty uvaz a rataj s tym, ci ti nebude luto mat svadbu len kratko...ale myslienka to super... ;-)
@pomposka nemal by to byt problem...len na matrikach sa plati poplatok za to, ze mas svadbu v iny den ako v sobotu, takze s tym treba ratat...urcite tiez posonduj medzi ludmi, ktorych pozyvate, ci im to bude vyhovovat, ci su ochotni dojst aj tak...ved stale si mozu zobrat nejaku tu dovolenku...vsetko sa da, ked sa chce :-) drzim palce
Svadbu by sme chceli malú len blízka rodina, takže len čo by sa na obrat prišli známi pozrieť takže si myslím, že by s ľuďmi nemal byť problém. A dodatočne by sme spravili posedenie potom pre priateľov/kolegov dáky piatok/sobotu. ale ďakujem za vaše názory :-)
@pomposka hlavu hore uz tu nevesticka co sa berie vo stvrtok a ja osobne som bola tento piatok na jednej ;-) vsak ak vam to tak vyhovuje preco nie vela zdaru v pripravach
@pomposka ja som celkom zabudla :-D (totiz slavime len cirkevnu svadbu) my sme mali s drahym tu v nemceku osobne tiez v stredu svadbu ... u nas ani svedkov nebolo treba :) a fotili sme sa sami samospustou 8-)