Zide sa mi kazda dobra rada ohladom planovania svadby. Jedine co viem je miesto kde sa to bude vsetko konat 😂. Termin sme zajednali praaave dnes na 9.9.2017 Takze ak mate dievcata nejake postrehy, budem velmi tada ak mi poradite 😉
@dena2343 tak ja myslim ze ich bude viac kedze je to zaujimavy datum, aj ked som si to spociatku neuvedomila 😃 Takze zatial mate len miesto? Odkial ste.
@saf@veronka1005
Ja som vedela, ze nas bude viac 😊 dievcata, odkial ste? Ako ste na tom s planovanim? Mate uz nieco alebo vsetko, alebo nic? Ja osobne nerada prehanam prilis dopredu, mam dojem, ze sa ma to este netyka, no som realiata takze co to uz mame vybavene.
@ lejduska veru nazbiera sa nás tu dámy :) ;) šak krásny dátum sme si vybrali :) ja som z BN :) zatiaľ mám vybavený kostol, miesto hostiny, dj a starejšieho, fotografku a šaty už mám :)
@veronka1005 waw uz mas saticky? A neriesis ci nahodou nepriberies alebo nezhodis? Datum pekny aj ked povodne som si to neuvedomila, chcela som o tyzden skor, na svoje narodky ale zmenila som nazor a drahy nechcel v lete takze tyzden neskor no 😄
@lejduska no šaty boli láska na prvý pohľad :) sú také prispôsobivé celkom takže pohoda :) my sme chceli ô
pôvodne koniec septembra ale nakoniec to dopadlo takto krásne :)
@veronka1005 aha tak to je ina vec. Potom niekedy mozes hodit aj fotecku, hoci do IP, teda ak budes chciet. Mne to pride skoro. Chcela som v novom roku zacat riesit dalej ale som sa zasekla nejak 😃
@lejduska aj ja som hľadala len tak že idem pozrieť čo majú v salónoch ale tieto ma oslovili veľmi :) šak času je ešte dosť na hľadanie... :) ;) my musíme teraz poriešiť kameramana... lebo zatiaľ žiadneho nemáme a všetkých čo sme oslovili boli obsadení :(
@veronka1005 tak aspon to mas z krku a mozes sa sustredit na dalsie veci. Nikdy nemoze prejst vsetko hladko, ale pripravy svadby su tie prijemnejsie starosti v zivote. Tak verim ze najdete vhodneho s ktorym budete spokojni. Clovek by neveril ako skoro treba zabezpecit niektore veci. My sme to mali takto so salou.
@lejduska my sme mali sálu zarezervovanú už v septembri :D :D veru všetko treba v riadnom predstihu spraviť.. veru sú to príjemné starosti všetko hlavne, nech všetko dopadne tak ako má :) ;)
@veronka1005 nie ste sami, aj my sme mali v septembri a to sme uz davno mali predstavu o uplne inej sale, zial mi v septembri povedali ze volna az od novembra, tak diky 😄
@veronka1005 podla mna sa divia ti, ktori to riesili par mesiacov pred, ale ti ktori zacali vybavovat rok dopredu mi povedali ze najneskor rok predom treba zacat. A osobne si neviem predstavit tie hlavne veci zhanat pol roka vopred, uz by sme vzali len to co zvysi a nepozerali by sme ani na kvalitu ani na cenu na nic.
@veronka1005 a to moj priatel sa divil ze ci to uz treba ak chceme v septembri a ked zistil aka je situacia, uz sa divi ostatnym ktori zacinaju neskor 😃
@veronka1005 no ved to je len a len dobre 😊 ja len pozeram na veci pozitivne, to ze vybavujem hlavne ja znamena ze mi do toho nerype a podobne. Samozrejme ze mu oznamujem co sa deje koho som oslovila a podobne a on na moj navrh bud suhlasi alebo nie. Ale zatial prebehlo vsetko hladko co sa tyka nas dvoch
Nasa svadba bola 9.9.2016 takze mate velmi pekny datum :P ja mam rad a postrehov asi milion :D Zalezi od toho ci si narocna a nie moc tradicna nevesta, alebo si skromna a uplne tradicna. Ak na teba pasuje ta druha moznost tak ti asi velmi nepomozem..
No dievčatá, teší ma ze sa tu takto zbierame v hojnom počte ☺. Ja som to tiež riešila, ze kde sa všetci tak ponáhľajú vybavovať a rezervovať. No poviem vám stačil jeden telefonát a chytila ma panika. V jeden deň som obvolala všetko dôležité aby mi to náhodou niekto nevyfukol. Jedine starejsieho mi vyfukli ale už mám náhradu. Takže ako fotograf, sála, starejsi všetko rezervovane. A takto spolu to môžeme doklepnut ☝😉😂