Mali by sme už začať s prípravami na 23.11.2013?

Sme s priatelom v zahraničí, svadbu plánujeme na Slovensku ale sme doma len v mesiac novembri a mesiac v apríli, preto neviem kde začať.
Odpovedať
určite to nie je skoro, pretože miesto a úrad/kostol býva na rok dopredu zajednané bežne a takisto, pokiaľ je fotograf a kameraman dobrý tak má taktiež na rok dopredu objednávky..nezdá sa to ale rok je tak akurát..vidím to na tom, keď som sa bola informovať na priestory začiatkom septembra, pričom svadbu mám v júni tak na mňa pozerali takým štýlom, že moja ty ideš nejako neskoro, nie?? :-D ostatné veci majú čas, ale miesto, foto, kamera, dj, prípadne starejší a svadobná agentúra je treba vybavovať čo najskôr :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja som planovala skoro rok a nie je to neskoro ako pise Veronika miesto kde to chces mat ak je to nejake lepsie viac vyuzivane si treba aj rok dopredu zarezervovat, aj fotografa, kameramana mavaju rok dopredu objednávky, tak sup sup do toho.-) ostatne pocka:-)
Odpovedať
Ahoj, ja by som povedala, že práve preto, že si v zahraničí, nikdy nie je priskoro. Ja tiež študujem v zahraničí a poviem ti tak, že som kvôli tomu, že som čakala, zmeškala sálu v roku 2012 a tým pádom čakáme na september 2013 8-( (tiež nemôžem na Slovensko prísť v ktoromkoľvek mesiaci). Keď som bola doma naposledy, prevádzkar z reštaurácie sa skontaktoval s fotografom, hudbou a kameramanom a teraz sme už len vyplatili zálohy. Momentálne sa tiež chystám na chvíľu na Slovensko a keďže ani srnka netuší, kedy pred svadbou sa tam dostanem zas, asi si už aj popozerám nejaké šatičky :-)Tiež ma to troška štve, že tak skoro, ale keď sa inak nedá...
Odpovedať
@bodockal Ahoj my mame svadbu v aprili a zacali sme s prípravami v septembri, miesta čo som bola obziet boli všetky volne, v kostole ani plán na budúci rok nemali :-D , fotograf mal voľný termín naštastie akurát náš ;-) inak mal osadené až do septembra 2013 a dj to isté. Záleží to podĺa mňa aj od mesta.V BA je toho dosť na výber, či kostol, alebo sála. Na plánovanie dňa D nikdy nie je skoro ;-) Presne ako píše veronika90 sála, kostol, dj, fotograf to máme aj my ostatné sa doladí. A ešte mám kaderníčku a viyážistku v jednom, ktorej som len tak zavolala ohádom info, ale keď povedala, že v ten deň už má nevestu tak som si začala zháňať :-| Takže s radosťou do toho :-D
Odpovedať
Nemam k tomu co dodat. Ja som si vyse roka pred svadbou robila prehlad cize ked prislo na zasnuby a datum, uz som vedela kde co ako, mala som zhruba pozistovane. Za posledny mesiac sme vybavili kostol, salu, papiere, dj, kameramana, ja mam komplet oblecko a uz cakam len na odpoved od fotografov. akurat zistujem svetelnu vyzdobu - draheho sen po zhliadnui avatara :-D ale ak to bude drahe, chlap ma smolu. rodicia nam idu na kostovku vina v najblizsich dnoch, urobi sa predbezna objednavka. v januari doklepneme stravu, dohodneme sa vo velkosklade na alko a nealko pitive a slanostiach, a potom uz len nahlasime konecne pocty a je. sluzby je najlepsie co najskor, aby si si mohla este vybrat co sa tebe paci. cim skor toto zariadis, tym menej stresu budes mat neskor a viac casu na ine detaily.
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s babami, miesto hostiny, obradu, hudbu, fotografa, kameramana treba aj rok dopredu, aby boli volní (kvalita verzus cena) lebo beru objednavky ... napriklad ja som nechala kostol polroka pred svadbou a uz nemali volny termin tak som nahanala iny kostol a veru bol problem lebo datum aj by bol, ale hodina medzi 14:30-16,30 boli obsadene... ponukali mi o 13:30 co bolo velmi skoro pre nas... tak sme sa aj zapotili kym sme nasli.
Odpovedať
my sme v aprili boli riesit salu, vybavila som aj hudbu, kameru a fotografa mame v jednom a kedze com u neho sla na odporucanie od velmi dobreho kamarata a bolo to rok aj nieco dopredu, tak s tym nebol problem. na fare sme boli, ale tam nam povedal pan farar, ze sme zatial moc skoro, kedze tam nie je vela sobasov, tak s tym nie je problem, to pojdeme vybavit cez vianoce aj statnu matriku. prekvapili ma, ked mi povedali, ze jeden penzion (dost vychyteny) ma uz rok 2013 plny a berie uz aj na rok 2014. a to bolo okolo 10.4. co sme tam boli.... ostatne neriesim, medzicasom som si kupila saty a zbieram inspiracie...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja sa budem vydavat 19.10.2013 a tiez zijeme v zahranici a vsetko riesime telefonicky alebo mailami alebo po znamostiach.... mame uz kostol ,hudbu, salu este cakame ci je volna , kameramana mame a este fotografa zhaname.. a tak to ide pomalicky ,a svadobne oznamenia si robim sama.... ale mame uz taky prehlad co a ako by sme chceli..no urcite to neni skoro .... :) :-)
Odpovedať
ahoj, my sme sa zasnubili minuly december, v marci sme boli na SR, kedze zijeme v |rsku, vybavvili pozvanky, matriku, catering, zakusky, kameramana a fotografa a zvysok som doladovala telefonicky, mailami, s pomocu rodiny. o tyzden mame svadbu, piatok letime na SR a konecne uvidim vsetko, co mame na svadbu aj nazivo;p))takze rok dopredu je tak akurat zacat.
Odpovedať
nikdy nie je príliš skoro s prípravami na svadbu. začni volať zisťovať a sama uvidíš na čo je ešte skoro a načo nie lebo záleží od toho čo chceš. naozaj dobrý DJ, starejší, fotograf, kameraman a dobrá sála bývajú vybookované rok dopredu. Aj keď záleží od nárokov. V rodine som mala svadbu kde dvaja prišli v júni z anglicka na dovolenku na 2 týždne a pred odchodom oznámili že sú tehotní a v októbri bude svadba. Zariadili farára a sálu a odišli. :-) zvyšok riešili cez rodinu na SK a prišli týždeň pred svadbou a odišli týždeň po svadbe. Ale sama dobre viem že zohnať fotografa a kameramana už bol trošku problém. Čiže ozaj pokiaľ chceš kvalitu a chceš si vybrať a nebrať čo zostalo tak začni už teraz. My sme mali prvý rok suchý nácvik s prípravami, začali sme v januári a svadba mala byť v septembri no museli sme ju o rok odložiť ale aj to zlé je na niečo dobré lebo nakoniec máme starejšieho ktorého sme pôvodne chceli a už vieme čo a ako. A starejšieho som zajednávala v auguste na september 2013 a už sa mu tam bili o náš termín. takže tak. :-)
Odpovedať
moja dcéra termín svadby oznámila mesiac pred svadbou nemala nič dohodnuté, všetko sme začali vybavovať v momente, keď oznámili, že sa zosobášia, všetko sme stihli bez zbytočných stresov, je síce pravda, že svadba bola v piatok a všetko sa konalo na jednom mieste bez zbytočných naháňačiek a presúvania z miesta na miesto, a ten kto je z NZ vie o ktorej svadbe hovorím, lebo to bola svadba roka v meste. a reakcia mojej dcéry bola ..ja som Vám hovorila, že svadba sa dá zorganizovať za mesiac, ešte že sme to organizovali tak krátko nemala som čas vymýšľať kadeaké blbosti.... len neviem, či to nešlo tak hladko koli ich postaveniu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?