@zuzankake my sme sa ozvali na začiatku roka a svadbu mame v oktobri . Len treba davat pozor o koľkej sa prídeš nahlásiť. Prišli sme aj so snúbencom trištvrte hodiny pred koncom otváracích hodín a kaplán nás doslova poslal: dovi dopo :)) ale nejako sme to ustali
@danyllka ja som tam uz raz bola a pozerali na mna ako by som mala 15 rokov ze co vlastne chcem a neviem ako by sa to dalo lebo ja dalsi rok budem mimo ke a bude to tazko riesit a teraz dost stojim na jednom mieste
@zuzankake tak sem pls napis ked sa nieco dozvies :)
@danyllka ja s nimi riesim vsetko cez email, kedze byvame v BA ... tak dufam ze aj rezervacia terminu sa da...
baby, ja nerozumiem jednej veci....preco je taky problem rok do predu zarezervovat najziadanejsie miesto na sobas...stale nas odbiju so slovami, ze este terminy nedavame a bla bla bla...ale ved aj oni si musia uvedomit, ze musime oslovit a zarezervovat si x inych "malickosti". Ked chceme najkrajsiu salu, najlepsieho fotografa, najziadanejsiu kapelu tak tí mavaju aj rok a pol dopredu zarazervovane datumy a co potom...?? jooj stve ma to..budem tam chodit kazdy mesiac a uvidim ci sa mi podari vybavit nieco.... :D
@kikuballa, nemal by to byť problém , nás tiež všade odbíjali s tým, že máme času a to sme zajednávali všetko vo februári (svadba teraz v októbri). Netreba sa nechať odsúvať a povedať, že v septembri tu už nebudete...
@kikiballa nedajte sa odbit, my sme boli s priatelom v stredu na fare a uz mal rezervacky na nas termin na dom, tak sme vzali len kaplnku sv. michala, sice neviem ako sa do nej pomestime, ale tak co uz
kocky, tak ja som bola vcera na farskom urade...sice este oficialne nedavaju terminy na rok 2014 ale som nejako ukecala kaplana aby nam rezervoval "nas" datum a cuduj sa svete uz dve svadby su pred nami :P a to som bola rezervovat datum 4.10 !!!!!!! ale zase na druhej srane robia sobase od 12.00 v 45minutovych intervaloch do 17 takze miesta dost :)) Takze kocky, kto ma svadbu 4.10 v Dome ozvite sa :DDDD