Obrad a oslava v iný mesiac - skúsenosti

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa poradiť... Pôvodný termín svadby máme 12.12. No vzhľadom na koronakrízu sme rozmýšlali, že by sme sme sobáš urobili skôr pretože by sme v týchto časoch už chceli stáť pri sebe ako manželia. Niekedy v lete fakt len s rodičmi a súrodencami, s tým že oslava pre starých rodičov, kamarátov a spol. by ostala v pôvodný dátum. Máte skúsenosti s takýmto niečim? Prípadne ešte poradiť či sa obnova manželského sľubu dá spraviť aj pri civilnom sobáši.
Odpovedať
@makulienka1 ja celkom nerozumiem co sa v tejto koronakrize zmeni na tom ci ste alebo nie ste manzelia. No jz som svedkom toho ze sa svadby rusia a presuvaju. Neviem si predstavit mat svadbu v ruskach..
Odpovedať
@makulienka1 my mame obrad buduci tyzden len s rodicmi a surodencami a 1.8.2020 by sme mali mat obnovenie slubov a hostinu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adriana1027 a to obnovenie sľubov v kostole či na úrade?
Odpovedať
My mame sobas na urade v Juli 2020 a oslavu v Auguste 2021. Na oslave by sme si chceli v zahrade penzionu vymenit obrucky symbolicky. Chceme poprosit jednu druzicku, aby to trosku odmoderovala. Neviem, ako to budu takyto americky styl vnimat nase konzervativne rodiny, ale rozhodli sme sa, ze si to skusime spravit po svojom.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme mať 22.05.2020, nič sme nepresúvali, nerušili, že prispôsobíme sa situácii. Tak to vyzerá, že si obrad spravíme a mini hostinu o 15tich a veľkú svadobnú párty spravíme 22.05.2021. Obrad a vlastne ako to celé bude vyzerať začíname teraz riešiť. A čo sa týka, že ako to bude vyzerať o rok, tiež by sme chceli neaký symbolický obrad, vymeniť si sľuby a potom zábava. Moje momentálne najpoužívanješie slovo - Uvidíme :-)
Odpovedať
@makulienka1 na urade :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?