Podľa čoho vyberáte termín na svadbu?

:-|
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
No buď podľa toho, aby bol ten dátum nejaký pekný, zaujimavý alebo aby nám niečo pripomínal :))) My máme 18.5.2013 - 18.6. máme výročie, ale keďže 18.6. nie je sobota, tak 18.5. :))) 18 = číslo nášho výročia, máj = lásky čas :))) + hlavne aby to bola jar/leto - aj keď ani to nie je záruka pekného počasia, ale predsa leto je leto :)))
Odpovedať
podľa toho či chceš jar leto jesen zimu, dalej podla toho či maju dodávatelia volny termín prípadne či nie je štátny sviatok a potom či má farár voľný termín. :) a pokiaľ plánuješ dostatočne dopredu tak ano aj podla výnimočnej udalosti. ;-)
Odpovedať
my sme zas chceli september kvôli počasiu; dátum ako taký je len výsledok náhodičky a voľného miesta v reštaurácii, kde sme chceli svadbu ;-) (pôvodne sme mali svadbu naplánovanú na september 2012, ale už v decembri 2011 bolo všetko rezervované, tak sme to jednoducho hodili o rok neskôr 8-(), žiadne špeciálne, symbolické ani iné kalkulácie v tom neboli :-D
Odpovedať
my máme v auguste hlavne kvôli najbližšej rodine, ktorá žije v zahraničí a môže len v ten mesiac...ale nevadilo nám to...bez nich by som sa nemohla vydať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak mna priatel poziadal o ruku na moje narodeniny. Kedze financne nam svadba najskor vide v letnych mesiacoch tak ma napadlo ze svadba bude zas na narodky mojho mileho, kedze je augustovy :) x-)
Odpovedať
Mali sme termín najprv 29.9.2012, ale sála, co sme chceli, uz bola rezervovaná, a preto sme vybrali dátum 6.10.2012. Ale uz neviem. Ani to, ci chcem takú normálnu svadbu s príbuznymi a s kamarátmi, alebo len takú mensiu....s rodicmi.
Odpovedať
Profilova fotka
Kedze 20. teho mi drahy vyznal lasku, a oktober je mesiac, v ktorom uzavrete manzelstva sa statisticky najmenej rozvadzaju, tak to bolo jasne... 20.10.
Odpovedať
my mame presne rok od zasnubenia..takze u nas plati..do roka a do dna:)
Odpovedať
Profilova fotka
my zase mame svadbu do roka odkedy sme spolu, Dali sme sa dokopy 12.augusta, ale kedze je tento rok prestupny, tak svadba bude 11.augusta :)))
Odpovedať
my sme chceli na nase vyrocie,ale kvoli nasemu starejsiemu sme menili datum,kedze sme ho velmi chceli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mysme si termin vybrali podla toho, ze som chcela mat vzdy svadbu v lete, najlepsie na zaciatku, aby som zo svadobnej cesty prisla opalena a vysiel nam akurat tak datum, ze v jednu julovu sobotu budem mat aj meniny, tak aby sa to lepsie pamatalo ;-)
Odpovedať
my sme pôvodne chceli prelom august/september, ale keď sme prišli do hotela, kde bude hostina aj nocľah, pán povedal že má voľné 21. júla alebo až október a no keďže oktober na Kysuciach znamená zimu a dážď, tak sme jednoznačne zvolili leto, to bolo vlastne aj prvé čo sme vybavili niekedy koncom marca a v apríli viac-menej všetko ostatné :) takže teraz už zostávajú len zohnať topánky, doklepnúť víno a alkohol a sme ready :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a my mame 25.8. 2012 a preco tento datum ani neviem ako sme k nemu dosli len tak sa tresol ked sme sa s mojim drahym rozpravali a nejak sme pri nom aj ostali :D
Odpovedať
my sme mali mat 04.08.2012, ze aby sa to dobre pamatalo :-N :-D len potom sme si zmysleli, ze chceme mat malu svadbu a v piatok,tak sme posunuli svadbu o tyzden skor, nakolko u nas na fare sa prvy piatok v mesiaci nesobasi.. takto mame tiez velmi lahko zapamatatelny datum, nakolko den pred svadbou mam narodeniny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame 6.7. je to presne 8 rokov, co sme sa dali dokopy. a je to v piatok, ale nam to iba ulahcilo vybavovanie, lebo soboty su vsade obsadene. ci chces restiku, alebo kameru a foto, to vsetko je uz rok dopredu objednane.tak to budeme mat tak romanticky. :-)
Odpovedať
svadbu sme chceli v letnych mesiacoch, pozreli sme do kalendara, maj neprichadzal do uvahy, tak najblizsi mozny a niecim pekny datum - 16.6.2012 o 15:15 :)
Odpovedať
Profilova fotka
katinka1987 my mame ties datum svadby na 18.5.2013 to je taky pekna termin...a dufam ze to pocasie nam vyde :-)
Odpovedať
my sme si vybrali termín podľa toho, kedy bola voľná reštaurácia s hotelom, kde svadbu budeme mať :) mali sme na výber medzi21.7.2012 a neskorým októbrovým dátumom :) takže vyhral júl a nakoniec všetci, čo dostali oznámenia potvrdili, že veľmi pekný dátum ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mi mame 8.6.2013 podla našho vyročia den svadby budeme spolu 9 rokov a veľmi sa tesim že nam to vyšlo na sobotu , za nič na svete by som tento deň nezmenila
Odpovedať
Profilova fotka
my sme vyberali termin podla polovickinej dovolenky. kedze je profi vojak a dovolenky si planuju uz v januari a my sme sa rozhybali az v marci. dovolenku ma od 30.6 do 22.7. tak 30 bolo moc skoro, ked treba nieco pred tym vybavit, 7.7 som nechcela, taky moc otrepany datum, tak to vyslo na 14.7.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme najprv chceli v maji svadbu, vyrocie mame 5.4 a vychadza buduci rok sobotu 4.5 takze sme mysleli ze to takto dame, ze naopak..aj sme uz mali salu.. ale draheho brat bude mat buduci rok statnice a tie su skoro stale maj alebo jun tak sme zacali vyberat iny datum a aj vdaka clanku ohladom numerologie sme urcili ze az po draheho narodeninach 30.juna, a vyhral datum 6.7.2013 a hned sme boli aj spokojnejsi ze sme to takto dali, taky vnutorny pocit ze ano to je ten den.. :) hadam este nebude velmi horuco a ja som odjakziva letna spolu s priatelom takze sa tesime ze nakoniec takto vyslo :)
Odpovedať
8.6.2013... a vtedy máme aj výročie.... aj nám ten dátum celkovo vyhovoval....
Odpovedať
Profilova fotka
@kacenka_1 tomu sa hovori jaka zhoda okolnosti nielen ze mame rovanky termin svadby al e aj mi mame vyročie v tento den nepovedz mi este ze mate 2013 9 rokoov .. už odpadnem pootom :-D
Odpovedať
my máme termín svadby 10.11.2012...chceli sme svadbu niekedy koncom októbra,ale vzhľadom na to,že môj nastávajúci má problém si zapamätať dátum každej udalosti,tak som mu to chcela uľahčiť ;-) dúfam, že to nezabudne :-)
Odpovedať
u nas vyberal datum moj drahy - chcel povodne ma prekvapit tym magickym 19.9. 2009 :-D :-D :-D :-D no bolo uz obsadena sala, tak sme mali 3.10. :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@alexandra to fakt??? kde si nasla taku statistiku??? ale si ma potesila :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lienka.7 Tak to uz Ti teraz naozaj nepoviem :-D Bolo to daaaaavno... Este ked som sa vydavala 1. krat, v roku 2005, tam sme to ale nestihli a brali sme sa 5.11.. :-D
Odpovedať
pri rezervacii hotela nam povedala volne datumy a vybrali sme si poslednu majovu sobotu, kvoli pocasiu a maj pretoze je to lasky cas :-D z hodou okolnosti 26.05 (mam 26 rokov) iba to mi vyslo, zasnuby boli v marci 2011, a spoznali sme sa v novembri pred tolkymi rokmi (brrr zima)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte baby! no ja som mala naplanovanu svadbu na 13.7. 2013 a tesila som sa... no ale teraz nam povedali, ze v nasej vybranej restike maju cely jul zatvorene.. :-( tak hladam iny datum niekedy v juni, ci v auguste a neviem... skusala som vybrat nejaky datum podla numerologie aj podla lunarneho kalendara, no kazdy ma nieco zle.. Vy verite na taketo veci ci myslite, ze je to blbost?? Skuste mi nejaky dobry datum PORADIT.. som ucitelka, tak mozno cez prazdniny by to bolo lepsie, ale zaciatkom augusta mava priatel celozavodnu dovolenku a vtedy by sme radi vybavili aj svadobnu cestu.. Poradite mi?
Odpovedať
My sme s priateľom začali presne pred 7 rokmi 14.09 spolu chodiť, resp. dostala som prvú pusu. Tak sme sa pred dvomi rokmi dohodli, že si v tento deň urobíme svadbu.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?