Stíhame svadbu do leta?

Ahojte dievcata, ako dlho vam trvala realna priprava svadby? My sme chceli az na jar 2014, ale potom sme si povedali, ved my nemame na co cakat, tak preco sa stresovat pripravami tak dlho, podme raz a poriadne :D Takze, co si myslite o 29.6., 27.7, alebo 3.8.? Je nieco z toho realne stihnutelne alebo mi radite predsa len pockat do dalsieho roka? Este poznamka: svadbu chceme v Dome v KE(neviem ci je nieco volne) a salu a fotografku mame. Dakujem za rady!
Odpovedať
no tak potom len zistit, ci je volny kostol a s prehladom stihate :-) teda zalezi este od toho, ako si narocna na tie menej podstatne veci...
Odpovedať
@pollyanna No prave som zistila ze svad. priprava je 1.-2.6 cize este aj to by sme stihali :D No a kameramana ani nechceme. Len fakt nie som si ista ci to stoji za stresy alebo radsej cakat...
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som do toho isla. ja planujem svadbu od februara, termin mame v auguste a uz ma tie pripravy nebavia.. pokial mate salu a fotografa, nemate to preco odkladat.
Odpovedať
@ksebea nam sa tiez nechcelo cakat.. :-) najskor sme rozmyslali o februari..ale bali sme sa, ze kvoli snehu nebudu moct prist hostia- a to nam hrozi aj teraz :-D a v lete by bol problem to zosuladit s inymi svadbami a krstinami v rodine, tak mame prvy mozny termin :-)
Odpovedať
@ksebea ak mate tie zakladne veci ako salu, foto, hudbu, kameramana nechcete tak potom stihate...najskor si treba rezervovat ich a ostatne je uz iba malicnost podla mna, ja som mala nieco vyse roka rezervovane foto, video, salu a hudbu a zvysok som zacala riesit polroka pred svadbou a za 2 mesiace som nemala co robit lebo vsetko uz bolo v podstate nakupene, zariadene...ale kazdy den som nad svadbou sedeli, rozmyslala, uvazovala...ale ked mas na pripravu iba 2-3 mesiace tak sa to da stihnut uplne super...cim viac casu niekedy tym viac rozmyslania, spekulovania, niekedy aj nervov a stresu...
Odpovedať
Jasne ze stihas, moja sestra ju "zbuchala" ani nie za dva mesiace, takze pohodicka :-)
Odpovedať
Cauko.my sme sa minuly tyzden rozhodli ze budeme mat svadbu v juni :) bude to sice mensia svadbicka.snad stihame.po sviatkoch ideme dohodnut salu a kostolik. Ty uz salu mas, tak no stress :)
Odpovedať
Wow tak to ste ma prekvapili :) Zajtra mame zasnuby tak to budeme preberat - ze kedy bude svadba, aj s rodicmi... neviem ako sa k tomu postavia oni - predsa len treba mat aj nejake financie nasetrene... Moja svokra hovori ze o rok je to dobre, lebo sa budeme dlhsie tesit z priprav, ale ja sa skor stresujem ako tesim :D Na druhej strane, budeme mat za sebou dalsiu metu, my sme spolu iba rok aj cosi mozno by sme fakt mohli pockat :D aj som zmatena...
Odpovedať
Profilova fotka
stihate v pohode, nieje to az take hrozne s pripravami..a niektore veci su ozaj zbytocne na svadbe,,,,prehnana vyzdoba ..rekvizity atd..
Odpovedať
@ksebea my sme napriklad s manzelom asi od 3 mesiacov vedeli ze chceme svadbu, takze dlzka chodenia je fakt u kazdeho individualna, my sme skor cakali na to aby sme trochu dospeli a nasporili si peniaze na svadbu kedze sme si chceli vsetko financovat sami...ono podla mna vela zalezi aj od veku, samostatnosti, pripravenosti na svadbu atd...jasne ze ked ma niekdto 35 tak nebude spolu randit 4-5 rokov a az potom svadba, ale napriklad ked ma niekto 20-22 tak zase mi to pride velmi priskoro aby sa po roku, dvoch brali...ale zase je to iba moj nazor... my sme sa brali nakoniec po 5rokoch ale svadbou sa u nas rapidne nic nezmenilo kedze sme uz od zaciatku nasho vztahu byvali spolu, najprv u nas doma kedze nasi ziju v zahranici, potom asi 4 mesiace u neho doma a potom sme odisli spolocne do zahranicia a sme tu doteraz.... ale urcite je dobre vyskusat si spolocne byvanie(ak spolu este nebyvate) pred svadbou lebo spolocne byvanie a stretavanie sa kazdy den po 3-4 hodinky sa neda porovnat...
Odpovedať
@puffu my sa pozname od detstva, vzdy sme boli naj kamosi a par krat sme mali taky poblazneny osial :D ale nikdy z toho nic viac nebolo, aby sme si nepokazili kamaratstvo... no a teraz sme to riskli, po mesiaci ci dvoch sme uz spolu byvali a spolu sme vlastne od 1.1.2012 :) Je to pekne ze sa u vas nic nezmenilo svadbou, tesim sa s tebou! :)
Odpovedať
@ksebea tak potom nie je o com premyslat a urcite vsetko stihnete..
Odpovedať
Článok sa načítava...
urcite ano :) a ak by ste sa rozhodli, ze ju chcete o tyzden, garantujem vam, ze to stihnete tiez, pretoze laska hory prenasa :) krasnu svadbu zelam a uz nech to leto je, lebo sa z tej zimy zblaznim :)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim si,ze stihas bez problemov..my sme sa cca pred troma tyzdnami rozhodli,ze chceme svadbu 3.8.2013 a pustili sa do priprav,teda rezervacii a zatial to ide..nad tym,ze by sa to nedalo ani nerozmyslame,lebo sme 100% rozhodnuti pre tento termin... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
musim ta aj ja povzbudit, stihate...my sme zariadili, zajednali, objednali vsetko mesiac dozadu mozno....a svadbu mame 29.6.. uz sa doladia len detaily par dni pred dnom D. takze mas casuuuu v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
určite ano, my sme zacali pred 3 týzdnami a ešte je skvely vyber adokonca mame aj jednu z najlepších skupin, a miesto a to v auguste, takže v pohode- áno :-)
Odpovedať
dôlezité je zistit si sálu a kostol, ak su tieto zalezitosti na určené termíny volné, tak nie je problém .... drzim palce :)
Odpovedať
áno :-)
Odpovedať
Jasnéééééé, my sme mojej sestre vystrojili svadbu za mesiac :D My tiež máme pôvodný termín až v novembri, ale najradšej by som to už mala za sebou, lebo tieto zbytočné čakačky, zbytočné špekulovačky to tiež nie je sranda. Tak či tak, svadba bude v medziach nášho rozpočtu, radšej by sme mohli ušetriť ako prekročiť ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?