Svadba 10.09.2011 vs. 01.10.2011. Čo mi odporučíte?

24. jan 201140

co poviete? ktory datum by ste mi odporucali? kedy bude krajsie pocasie, co myslite? 😉 😎

• katka, to je diskutabilné.. počasie človek nikdy neodhadne, hlavne nie rok dopredu.....ja mám dátum 10.9.2010.....môj brat mal 4.10. pred štyrmi rokmi a bolo nádherné počasie, aj príroda bola krásna farebná 🙂

• to sa neda rok dopredu povedat ake bude pocasie...napriklad dnes je 10.9. a je celkom fajn neprsi...ale posledne dni prsalo a v oktobri to moze byt horsie kto vie...Ale my mame svadbu 1.10.2011 lebo sa nam pacil datum 🙂

• Určite by som si nevyberala dátum svadby podľa predpokladaného počasia. Skúste spoločne nájsť iné indície podľa ktorých si vyberiete...

• katka my sme si vybrali 10.9, ale nie podla počasia, to sa ti nedá predpokladať... treba len vybrať podla toho ako to cítiš, ako sa ti dátum pozdáva 🙂) a budeme dufať, že nám to vyjde 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Svadby podľa Kiky
    Celé Slovensko
    Zabezpečím aby bol Váš deň dokonalý ...
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov