Svadba 25.10.2014

Baby ktoré ste mali svadbu takto koncom októbra aké ste mali počasie? nie je to neskoro? môže byť ešte babie leto? sú ešte listy farebné? (hlavne kôli fotkám)
Odpovedať
Profilova fotka
@11hannah11 dobrý večer, my sme realizovali výzdoby aj v novembri a bolo teplo. Dokonca 11.10.2013 keď som odchádzala zo sály tak bolo 25 st. a išla som do auta v tričku :) Ale na minulé sa spoľahnúť nedá. Držím palce, aby počasie vyšlo.
Odpovedať
Profilova fotka
@11hannah11 tazko predpokladat,ake bude pocasie o rok,to by hadam nedokazal ani Doc.Ilko ;-) ....ale, z mojich skusenosti a z pozicie muzikanta, vrelo odporucam - najmä koli tancovaniu a zabave...v letnych mesiacoch,ked je v tieni 35¤ .... casto krat,aj podniky s pomerne dobrou klimatizaciou ledva stihaju...a uz nevravim o podnikoch bez klimy....a tancovat,ked sa clovek "topi vo vlastnej stave"...no ziadna slava.... 8-) ...
Odpovedať
jasom mala 5.10.2013 a dost fukal vetor, ale slnieco krasne svietilo :) babie leto moze prist aj neskor, tento rok to vysl nadherne :)
Odpovedať
aj máme presne tento dátum, tak by ma zaujímalo aké ste mali počasie nevestičky, ktoré ste sa vydávali koncom októbra? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pocasie sa v dnesnej dobe da len tazko predpokladat. Napriklad teraz to vonku vobec nevyzera na "klasicky" januar :) September, ci oktober mozu byt kludne este teple mesiace, ale moze byt aj chladno. Pocasie ale nieje to najdolezitejsie, pokial samozrejme nerobite svadbu vonku. Su ovela dolezitejsie veci, napriklad dobry fotograf, ktory ma skusenosti fotit v kazdom pocasi alebo dobry Dj, na ktorom v podstate stoji cela zabava a vizualny vysledny efekt...
Odpovedať
ahojte aj mi máme svadbu 25.10.2014, tak hadam nám to počasie výde :)
Odpovedať
Baby no my plánujeme svadbu až na 8.11.2014 a pri zajednávaní sály mi to nejako ani nedošlo až teraz. Bojím sa že bude zima, ludia kabáty, ja ako sa obleciem, aj pri fotení aby sme nezamrzli. Ďalej deti na svadbe aby nepomrzli atď. Odporúčate tento dátum? Máte to aj svoje výhody, ludia sa nebudu potit - budu kludnejsi :), zakusky sa nebudu topit atď...
Odpovedať
Aj my mame termin 25.10.2014 a dufam ze bude dobre pocasie, tiez najma koli fotkam, minuly rok bolo krasne tak dufam ze sa pocasie zopakuje. budeme si drzat palce :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
moja svadobne saty :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my mame termin 25.10.2014 dufame ze bude krasne slnecne jesenne pocasicko ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Zatiaľ volný termín
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj my máme tento termín............. a všetkým čo sa ma pýtajú na počasie odpovedám, že mám vybavené pekné počasie :-)
Odpovedať
Ahojte baby :) ako pokračujete s prípravami na svadbu? Mám už teraz nejaký ten predsvadobný stres :)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme 10.10 a tiež dúfam v babie leto hoci v Tatrách to bude zaujímavé :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?