Dobry den, chcem sa spytat, chceme s partnerom svadbu len so svedkami a nasim synom 1,5r. Kedze to bude svadba len uradna, chcela by som aspon nase fotky na pamiatku. Neviem si to naplanovat casovo, pretoze syn ma svoj rezim a spinka cca od 12 do 14:30hod. Kedy bude najlepsie nacasovat obrad a fotenie? A bude to marec alebo april, takze ide o to aby bol syn aj teplejsie obleceny. Co mu obliect keby boli fotky vonku? Dakujem za rady
bud by ste mohli absolvovat fotenie pred samotnym obradom, alebo si najst niekoho, kto vam poobede pokocikuje maleho vonku a da si taky ten spanok vonku
zakazdym sa to da nejako vyriesit, nemate znamych? akoze dieta by som na svojej svadbe asi chcela, ale tak ak by sa dalo, tak by som si dala postrazit.
vsetko sa da neboj sa ty nic. ako osobne by som sa sla radsej fotit este pred obradom. potom budes mat cas uz len na obrad zabavu a podobne a nebudete musiet nikam odbiehat
Ale tak stačí podľa mňa niekoho poprosiť kto by s ním bol pokiaľ bude spať, alebo ho dať spinkať do kočiara a niekto by sa s ním už len poprechádzal, pokiaľ sa budete fotiť
@nikolieta9 presne tak. Potom sa dá aj to fotenie tak nejak viacej užiť a nemyslieť na to a nesledovať, či dieťatko spí alebo nie. Isto máš niekoho v rodine, kto by sa o malého na tú chvíľu postaral
@dankafraj najlepsie by bolo fotenie a obrad doobeda aby potom mohol ist maly spat po obede. Uvidim na aku cas budu mat volne na urade a kedy bude najlepsie pre fotografa. Nebudem to silit. Je pravda ze maly ma vzdy prekvapil a posluchal ked bolo treba nieco vybavit alebo nikam ist ☺️
@mimi89k nooo vidis to. A mozno to tak bude aj teraz aziadny problem s nim mat nebudete. Tiez by som sa priklonila k tomu, aby ste sa fotiili doobeda, no ved uvidis podla casu, aky budu mat na urade volny
Fotila by som sa doobeda, kedze predpokladam, ze na svadobnych fotkach budete chciet mat aj dietatko. Fotenie ho mozno aj unavi a potom by mohol bezproblemov zaspat napriklad aj v kociari, co by v takomto pripade mohlo byt aj to najlepsie