Svadba v deň priateľových alebo vlastných narodenín? Váš názor?

Ahojte co si myslite o svadbe v takyto den? Ci uz vasich vlastnych alebo priatelovych narodenin? :-) Alebo poznate este nejake ine zaujimave terminy- ktore by chlap nezabudol ? Dakujem za odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ankajocka ahoj. my mame svadbu na moje narodeniny, dokonca je to stvrtok a este aj statny sviatok. :-D termin sme si vybrali nie preto, ze mam tie narodky, ale paci sa nam ten datum - ako cislo. :-D predosle terminy, co sme mali, tak tie nam akosi nevysli, takze nam ostal tento. ja si myslim, ze svadba bude velmi pekna oslava narodenin. :-) darceky nejak speci na narodky neocakavam. budem rada, ak pridu hostia, ktorych tam chceme mat a hlavne aby sa bavili. :-)
Odpovedať
my mame svadbu v den narodenin mojho nastavajuceho manzelika....som raz len tak zo srandy zahlasila ze to vychadza na sobotu...vobec som este neocakavala ze bude svadba aj ked sme uz riesili tu otazku ale necakala som ze to bude tak skoro....a ked sme sa zasnubili tak prisiel s tym ze to bude jedine v tento den a ziadny iny:o)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to az tak neriesila,,,,ja som to vyriesila tak, ze 27.8. a preto, lebo v tyzden potom su dva statne sviatky. ja nehladam nijake stastne dni .)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som zvolila termin 27.8.2011, lebo 28.8.2011 mame siedme vyrocie nasho vztahu a kedze ten termin pada na nedelu, tak som to dala o den skor...a aj 2 sviatky tam nie su zle :D
Odpovedať
My budeme mať tiež svadbu v deň mojich narodenín - 27.8.2011 oslavujem tridsiatku. Vychádza to akurát na sobotu a myslím, že bude celkom vtipné spojiť svadbu a narodeniny :-).
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme mali svadbu v deň mojich narodenín.... som učiteľka a povedala som, že chcem svadbu niekedy cez prázdniny, najlepšie začiatkom (aby sme stihli povybavovať aj následné veci a svadobnú cestu) a môj manžel sám od seba prišiel s tým návrhom, aby to bolo na narodky 7.7. a ešte k tomu 2007....:) no nerobili sme to iba kvôli vraj magickému dátumu... ja som kedysi ani nevedela, že to padne na sobotu až keď mi to manželík povedal...:) ale na svoje narodeniny som dostala ten najkrajší a najlepší darček - môjho manželíka.... :-D Môj manželík sa smeje, že sa poistil, aby nezabudol na výročie svadby, keď tam mám narodky....:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali svadbu 2.10.2010. Hľadali sme trošku "magickejší" dátum a voľba padla na tento deň. A zhodou náhod môj drahý vtedy oslavuje narodky. A dokonca v deň svadby oslavoval kristove roky, takže to bolo veľmi zaujímavé. :) I keď jednu malinkú nevýhodu to malo - jeho narodeniny išli trošku bokom. :))) Svadba bola prvoradá. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
my budeme mat svadbu 3.11 a narodeniny mam 4.11..akosi spontanne sa nam zapacil datum;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Taky mám svatbu na svoj enarozeniny... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dorispu .. my máme svadbu na priateľove narodky .. týždeň po vás .. :) 10.11. a na druhý deň má meniny .. chcel to tak aby nezabudol na svadbu .. ked už má tie narodky a meniny nakope tak nech je už aj svadba .. :)
Odpovedať
ahoj, my sme zrovna berieme v den mojho chalana narodenin, ale tak prekvapko mu chystam az po svadbe, lebo to vychadza presne na polnoc, som mu povedala, ze ak bude pocuvat na slovo tak sa ma naco tesit, tak sa stale vypytuje, co mu chystam, som mu povedala, ze nech sa nachysta, elbo ja som na tieto veci expert, ked mal narodky tak som mu kupila obrovsky cumel a do toho privesok strieborny, ale tak ja mu nachystam, rozmyslam, skuste poradit nejaky origos darcek, uz jeden som viac menej vymyslela, ale primam vsechny napady
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme mali svadbu na moje narodeniny, no vobec som si to v ten deň nejak neuvedomovala. ale bolo pekné, že hostia pri gratuláciách si na to spomenuli, tak ma to potešilo. aj od skupiny som dostala blahoželanie a pesničku s manželom. ale nebolo to účelové mať svadbu v tento deň. jednoducho vyšla sobota a ja som svadbu v lete veľmi nechcela. inak povodne sme chceli 4. 10. - po polnoci 5.10. by mala narodeniny moja svokra a ja s mamou meniny, no vtedy sa už sesterka chystala vydávať a rodinu si nerozdelím nie?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj my budeme mať na svadbu na narodeniny môjho priateľa a samozrejme sa hneď aj priznal, že aby sa mu to ľahšie pamätalo :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
My mame svadbu na 3tie narodeniny nasho synceka chceli sme svadbu v auguste koli motorkam a sobota padla akurat na den narodenin maleho a ma to svoje vyhody moj nastavajuci aspon nezabudne datum sobasa |-|
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme mali svadbu v den mojich narodenin. Krasne sme oslavili dva v jednom a krajsi darcek ako mojho manzela som nemohla ani dostat..... a z druhej strany je to prakticke, manzel nemoze zabudnut ani na jedno ani na druhe..... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?