Svadba v lete. Ako riešite zákusky, tortu a výslužky?

Profilova fotka
Kočky, ktoré máte/mali ste svadbu v lete, ako to budete riešiť/ste riešili so zákuskami, tortami a výslužkami? Bojím sa, že sa mi to všetko roztopí. Ďakujem za každú radu :-)
Odpovedať
@poisonblu asi poradim len velke mnozstvo chladiacich boxov a roznasat ich v ten den ako pridu od cukrarky a nech si ich uz ludia jedia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janna341 :-) no som nad tym rozmyslala..budem mat malu svadbu, takze zakusky bud roznesiem v piatok, alebo v nedelu :-) a bude to len par krabic, ktore dostanu hostia na mieste, to hadam budu mat v restauracii k dispozicii taku chladnicku
Odpovedať
My sme mali svadbu 31.7. a bolo dost teplo - vysluzky sme roznasali v piatok. Torty nam nechali do druheho dna v restauracii - v nedelu sme si ich boli zobrat, potom sme ich rozkrajali a rozdali :))
Odpovedať
ja mam svadbu 18.6 a tiez mam ten problem. svadba bude mala takze tiez planujeme poroznasat vysluzky v piatok. budeme mat tiez pozicane chladiace boxy a aj v restike nam to nechaju do nedele - mame vtedy obed so stranou mojej rodiny (muz je z vychodu a tam bude samostatne posedenie asi)...a snad nebude velkeee teplo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?