Svadba v zime

Ahojte, či si myslíte o svadbe v zime. My sme si s priateľom naplánovali, že by sme chceli svadbu v novembri alebo januári. Pokiaľ by bolo všetko zasnežené, mohlo by to byť úžasné...no ale ak nevíde počasie, tak neviem ...že aké budú fotky - ako zvládneme fotenie v exteriéri, či nám nezamrznú svadobčania. No a je to dosť netradičné...všetci ma odhovárajú...Prosím poradte. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja plánujem obrad na silvestra :)
Odpovedať
@bjanulienka Kedysi si pamätám, že svadby v zime bývali normálka tak isto ako cez leto, v decembri by som svadbu neriešila, to všetci žijú vianocami, novým rokom a tak, ale po novom roku - kedykoľvek, čiže január, február - veľmi vhodné. Je to čas fašiangových veselíc, plesov, takže obdobie, kedy sa ľudia radi bavia. Okrem toho sa ti nekazia zákusky, torty, všetko sa ľahšie chladí, no a v peknom vykurovanom priestore môžete mať oblečené spoločenské šaty také isté ako cez leto. V niektorých reštauráciách fungujú v zime krby, čo je tiež super no a nevestička v krásnom bielom kožúšku je tiež dobrá predstava. Takisto čo si hovorila, ak by bol sneh, alebo by aj zasnežilo na svadbe, tak by to mohli byť super fotky.
Odpovedať
@bjanulienka aj my planujeme svadbu,ked uz budu chladnejsie mesice...budeme to mat v novembri..obaja mame radi sneh..ako pise romanesca,tak ma to vyhodu kvoli kolacom ;-) a ak bude sneh,tak budu krasne fotky :-) takze sa vobec neboj svadby v zime...vela stastia...
Odpovedať
my mame termin 15.12, moja mamka aj babka sa tiez vydavali v zime. ludia to ohundru, ako aj v nasom pripade, ale nakoniec sa potesia, ked tam budu moct byt :) vela stastia!
Odpovedať
dakujem moooc .... aj nam to vsetcia ofrflali....ale hlavne, ze my dvaja sa tesime ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my máme naplánovanú svadbu na 3.november a tiez sa uz väčšine nepáči ale mňa to veľmi netrápi a vôbec ma to neodradí.Bude to náš veľký deň a ja a môj vysnívaný si ho naplno užijeme :-) Už sa veľmi teším. x-)
Odpovedať
Nie každý má rád leto...Ja by som chcela tie svadbu v zime, a najlepšie, keby bol aj sneh :) A čo do toho majú hovoriť svadobčania, to neviem.... (len mám pocit, že ten môj bude zásadne proti :( a ten do toho hovoriť môže...)
Odpovedať
Profilova fotka
@bjanulienka my mame 16.02.2013 :-) dufam ze pocasie bude ako tak pekne, tiez dufam v sneh, no ale ak nie tak co uz, ved ani v lete nie je vzdy len pekne. my sice viac menej inu moznost ako v zime nemame (sme v zahranici, iba v januari a februari doma :-( ) tak ale mne osobne zima vyhovuje viac ako leto s 30 stupnami, ked sa mam parit cely den
Odpovedať
Profilova fotka
@ribelina aj my chceme mat silvestrovsku svadbu, ale az 2013 :)) naromantickejsi den v roku podla mna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia0805 my mame vtedy aj výročie :) ale este to nie je na 100% ked vidim tie krásne fotky na lúkach tak rozmyšlam aj nad letom :)
Odpovedať
Profilova fotka
v mojom pripade je dalsim plusom pre zimnu svadbu to ze nic nekvitne a moja senna nadcha nebude problem :D
Odpovedať
Profilova fotka
@ribelina my sme sa minuly silvester zasnubili, pocas ohnostroja som dostala prstienok, a na svadbu tiez chcem pripravit velky ohnostroj ako prekvapenie o polnoci :) tiez snad budu krasne fotky
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lucia0805 tak to muselo byt romantické :) aj nase prve výrocie o polnoci pri ohnostroji bolo krásne. zasnubili sme sa tiez v zime ale vo february. Tak neviem fakt ci leto alebo zima :) aj jesen sa mi hrozne paci ked su farebne stromy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ribelina :) no hej kazde obdobie ma nieco do seba...to uz zalezi len na vas, a na vasich osobnostiach...ja som stale chcela mat striebornu vyzdobu na svadbe, takze jednoznacne zimna rozpravka...pastelove tony mi idu k jarnej svadbe a cerveno zlate zas k jeseni...vsetko sa da krasne pripravit...ja len dufam ze bude sneh na silvestra..:D
Odpovedať
Profilova fotka
Nebojte kočky zima je krásna a svadobný fotograf to zmákne. Mňa si zavolala kamoška na svoju svadbu par dni pred silvestrom toho roku a plus k tomu to ladíme do Vintage styl. Už teraz vo veľkom prebiehajú prípravy a neskutočne sa teším na daný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala svadbu v novembri a bola to uplna pohodicka. Aj nam sprchlo, slniecko svietilo i snezilo. Svadobcania boli spokojny a zamrzli len cestou na obrad. Tak by som si z toho velku hlavu nerobila. Podstatne je ci si stotoznena s terminom svadby. Vsetko prebehne uplne super v kazdom rocnom obdobi. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
par inspiracii http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/cap... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@1vladinka My máme 3. 2. 2013 :) myslím že budeme mať snežik,...
Odpovedať
@bjanulienka my mame 27.10. a myslim ze bude pohodka :-) kludne si dajte na zimu
Odpovedať
Profilova fotka
@vladi2104 tak to dufam, ze ten sniezik bude :-) ale ja mam aj troska vyhodu, byvam takmer v tatrach, tak prinajhorsom tam nejaky ten sniezik najdem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marekjanicko Janci, je tvoja kamaratka tu na stranke? Ak ano, dal by si mi, prosim, jej prihlasovacie meno, nech sa viem s nou spojit? Vintage svadba je totizto tiez podla mojich predstav a este som tu taketo cloveka nenasla ;) Dakujem a uzite si svadbu!
Odpovedať
Profilova fotka
@julkat Netusim. My sa pozname z osobneho zivota, nie skrz mojasvadba. A ci celu svadbu bude riesit do Vintage to momentalne netusim, to uz az tak pre mna nehraje velky rozdiel. Co chce vo Vintage styl odomna tak portretne fotografovanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@1vladinka Ja asi odpadnem, aj ja som z Tatier a mám svadbu v Tatrách,.... ten sneh budeme mať určite,...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mať svadbu 12.12.2012 o 12-tej. Najskôr som z toho bola mimo 8-( , keď mi drahý navrhol tento dátum, ale teraz sa už naň veľmi teším. :-) Zákusky sa nám nepokazia, nebudem sa potiť v šatách. A svadba nám vychádza na stredu, takže žiaden problém v požičovni, s fotografom......že by mali obsadené termíny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat 17. novembra 2012 a velmi sa tesim na to rpekvapko, ake bude pocasie, zohnala som si dazdniky, aj svetre, aj slnecne okuliare :))) Je mi jedno ako bude, tesim sa na ten den :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, my sme mali svadbu v novembri a lepšie sme si vybrať ani nemohli. Bolo úplne krásne pocasie, svietili slniecko a vôbec som nepocitovala zimu... Az ked sme išli z kostola, ale to uz bolo asi 16.30. A boli sme aj na zimnej decembrovej svadbe a bola takisto úžasná... Kamaráta mala v januári a maju krásne fotecky, tiez im svietili slniecko a potom snezilo a verím, že z toho adrenalínu človek ani chlad necíti. Zato mat svadbu, ked je vonku 37 stupňov a mám s prepacenim mokré aj nohavičky, z chlapov sa leje pot ako z krhly a takto ťa chcu vytancovat - tak toto mi vysnivanu svadbu nepripomina.
Odpovedať
my chceme mať svadbu september, október...možno aj november :).. Ja som hneď vravela mojmu drahému, že v lete to nechcem mať, keď už, tak marec, apríl, alebo až september-november.. a nakoľko jarnú nestíhame kvôli určitým veciam tak to nechávame na neskôr. Veľmi sa už teším, svadba má aspoň šmrnc, má to kopec výhod, krásne fotky ako písali baby zákusky a pod.. na hostine sa cez leto každý vetrá vonku a vnútri ani nikto nieje pomaly.... takto bude vonku zima, max sa ti pôjdu vyvetrať na minutku a budu sa tešiť že idú späť do teplúčka :D...
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať svadbu 1.12.2012.. :) takže som zvedavá, že či budeme mať aj sneh.. :D ale bolo by to super.. :D
Odpovedať
@sviecka ved ale vtedy tiez byvaju svadby v kostole?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?