Ja som dostala taký príkaz od môjho nastávajúceho, že najskôr doriešime a dozariaďujeme byt, ktorý sme si prednedávnoum kúpili a potom sa začneme venovať svadbe, lebo on nebude riešiť dve veci naraz x-)
Ale po lete sa nato vrhneme. Teraz sa mi to zdá ešte skoro.
No úvahy otom, ako by som si to celé predstavovala mi už bežia v hlave naplno :-) ;-)
No my uz mame rezervovanu miestnost a kostol, a pri miestnosti sme mali stastie, lebo uz mali volne len dve soboty a medzi nimi tu nasu :) ale inak zatial neriesime nic ine :)
my máme fotografa a skupinu rezervované...kostol a miestnosť neriešim, to bude v kultúrnom na ich dedine, ktorý je skoro stále voľný a kostol tak isto :D ešte by som si chcela kameramana rezervovať ale žiadneho dobrého neviem nájsť
@bonnie29 sme firma Brilliant agency a Daludape zabezpecime Vám komplet svadbu a Vy sa nemusíte o nič starat. Vyzdobime Vám salu, kostol aj auto, prenajom limuzíny spolu so šoférom, foto-video, dj, víno, oznámenia, torty. Proste všetko co patrí k svadbe. Ak by ste mali záujem kľudne nám píšte, budeme sa tešiť. :-)
@bonnie29 my už máme, kostol, miestnosť, foto+video, dj, na začepčenie súbor, .. chceli sme to postupne riešiť, aby sme sa potom nestresovali, že nebudú voľné termíny, ..
@bonnie29 ahoj my máme tiež tento termín. Zatiaľ máme vybaveného kňaza, sálu, fotografa, výzdobu si budem riešiť asi sama a čakam ešte na zmluvu od skupiny a na vydajrenie kameramana.
My sme si tiez vybrali tento termin chceli sme to stihnut tento rok a zacali sme vybavovat v januari :)) najvtipnejsie to bolo s fotografom ..Volala a mailovala som cca 40-tim a z toho bolo volnych 5 ..