Ako na zdobenie svadobných topánok?

Dámy, zdobili ste si niektorá svoje svadobné topánočky sama? Neviem nič zohnať v obuvi a cez net nechcem objednávať, keďže mám širšie chodidlo a máločo mi sadne na nohu :-S Tak som si chcela kúpiť jednoduché biele balerínky a niečo na ne nalepiť - štrasovú ozdobu, alebo ešte lepšie čipkovú aplikáciu, kvety... Máte niekto skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
Vôbec s tým nie je problém. Len najlepšie ti bude držať na textilnej alebo semisovej balerinky (ci uz s lepidlom alebo s tavnou pištoľou) na kozenkovych a kožených asi len s tou tavnou pištoľou.
Odpovedať
ja som si tak na ples topanky zdobila :) kupila som si obycajne lodicky a chcela som na nejaku strasovu ozdobu co by sa mi hodila k nausniciam ale nic take som nezohnala tak som kupila take dva hrebienky do vlasov z tych som odtrhla tu ozdobu a to som si tam nalepila :) ked mas spravne lepidlo tak sa nemusis bat, len ak tam toho chces davat viac tak si to tam naskor poukladaj aby si videla ako to bude vyzerat a az potom lep
Odpovedať
Ďakujem za rady, baby, vedeli by ste mi prípadne napísať aké lepidlo by som mohla použiť? Stačí klasický sekunďák?
Odpovedať
Profilova fotka
@oveska1 no, lepidlo, bud na textil, alebo herkules/modrý duvilax - to sú lepidlá co sú po uschnuti elastické a priehľadné. Sekundové je tvrdé, v ohyboch popradská a odlepi sa, plus veľa je žltých. Po uschnuti.
Odpovedať
Profilova fotka
@oveska1 neviem odkiaľ máš fotku, ale mam pocit ze to sú buď topánky ktoré som robila ja, alebo ich niekto skopíroval 🙈
Odpovedať
@hatsepset pánečku, to som pridala len na ukážku :-x sú krásne, mali ich na jednej stránke ako ilustračné foto k svadobným balerínkam. Ďakujem krásne za rady, snáď sa mi podaria aspoň spolovice tak pekné ako tebe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Určite. Vôbec to nie je zložité, akurát si to dopredu poskladať ako ti radila @noravana treba. Alebo si kúp v galantéria rovno aplikácie cipkove (alebo objednaj z Ali) A nalep 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si objednávala ozdoby z aliexpres, sú na takých klipoch, ktorými sa pripnú na topánky a vyzerajú super https://www.aliexpress.com/af/shoe-cl...
Odpovedať
Dnes som bola na skúšku šiat a pani hovorila, že im majú prísť balerínky za týždeň ako novinka v salóne, tak pôjdem skúšať. Ale neviem aký bude výber. Ak mi nič nesadne, budem vyrábať x-)
Odpovedať
v pohodičke, lepiacou pištolou prilepíš všetko :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?