Balerinky na svadbu, áno či nie?

Ahojte baby, co si myslite o balerinkach k svadobnym satam? Ja meriam 180 cm a zenich 182 cm. Mam zvolit balerinky ako svadobne topanocky? Ja osobne balerinky nikdy nenosim a vyssie topanocky sa mi pacia viac, no nechcem vyzerat pri zenichovi "smiesne" a "mohutne", pokial budem vyssia. Co myslite? Najnizsie topanocky na podpatku som nasla 3.5 cm.
Odpovedať
Balerínky sú fajn, no pokiaľ ich nikdy nenosíš a máš radšej topánky na opätku, tak si daj pokojne tie. Určite nebudeš vyzerať ani smiešne ani mohutne, som si istá, že budeš stále krásna nevesta nezáležiac na tom, či budeš mať o 5 centimetrov menej alebo viac :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sis_k medzi mnou a priateľom je tiež 4-5 cm rozdiel a dohodli sme sa obaja že si vezmem balerinky, vysoke topanky su krasne k šatam ale obaja by sme sa citili blbo keby som bola ja vyššia a topanky s 3,5 cm opätkom su podla mna pre moju mamu
Odpovedať
@sis_k U nás nájdete aj na nižšom ako 3,5 cm opatku :-)
Odpovedať
Ja si davam tiez balerinky, jednak tiez z dovodu, aby som bola nizsia od partnera a po druhe aby som sa niekde nestrepala ked pojdem po schodoch v zamku :-) Ale podla mna vobec nebude vadit, ak budes o trosku vyssie od partnera, ked to nebude o 30 cm, tak je to v pohode. A keby to aj bolo aj tych 30 cm podla mna nevadi, hlavne ze sa mate radi, kaslat na ostatnych, ti s vami zit nebudu.
Odpovedať
@katarinka92 Nízke svadobné topánky sú obľúbené, keďže ich mávajú nevesty obuté niekedy aj viac ako 15 hodín a nemusia byť všetky len pre svadobné mamy ;-) U nás si aj tie na nízkom opatku možete upraviť ako sa Vám páči...Prikladáme pár obrázkov z už odoslaných topánok na nízkom opätku :-) Krásné prípravy prajeme...Popelka team
Odpovedať
Dakujem za rychle reakcie! Rozhodla som sa dat si tie 3.5 cm na svadobny den a balerinky len na fotenie, ktore mame iny den, aby som bola trosku nizsia. Snad je to takto najoptimalnesie.Uz ci som vyssia o 2m alebo nizsia o 1 cm nie je snad az taky problem.
Odpovedať
Profilova fotka
@sis_k myslím si že si sa dobre rozhodla :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?