Ahojte dievčatá, chcem sa vás opýtať,tie čo ste mali/budete mať na svadbe tanečné papučky, kde ste prosím objednávali, kupovali??
Ďakujeeeem :-) :-) :-)
hej tam mavaju take velke balenia papuc pre hosti ale to su len take tie tenucke co maju len taku ako tenku textilnu podrazku a podla mna sa v nich celkom dost smyka aj takto normalne doma a nie este v nich tancovat v nejakej sale
Veru bola tu táto téma nedávno... jedine Jysk alebo objednať z netu papuče pre hostí a prípadne si ich dozdobiť mašličkou. Ale kto nazval tie papuče "tanečnými" v nich asi nikdy netancoval :-|
@sanika226 no neviem ako to bude teraz s aliexpresom, Slovenská pošta už vraj nechce preberať zásielky z Číny som sa dnes dozvedela... Dúfam, že mi aspoň príde čo mám ešte objednane.... 😑😔🤔
ja som mala papucky z Ikei, tie maju celkom fajn podrazku, nie taku tenku, je na nich guma, takze sa ani nijak extremne nesmykali - sama som v nich stravila takmer celu hostinu kedze uz pocas obradu sa mi spravili krvave odtlaky :) ich kupa bola hadam najlepsie rozhodnutie na celej svadbe, takmer vsetky sa rozchytali (mali sme kupenych tusim 30 parov - niektore si hostia pobrali domov, niektore zostali nam, a teraz z nich mame zasoby papuciek pre hosti :D)
@lilimia to vazne?? to dufam nie! lebo aj ja som si nejake veci objednala a potrebujem, aby mi prisli. robia z toho vedu, ach. by som chcela vidiet, ako by ten virus prezil taku dlhu cestu a v obalke :-D :-D
@marteya je to sprostosť riadna, ale ja som napísala všetkým predajcom, ktorí balík ešte neodoslali, či ho vôbec odošlú a všetci mi odpísali, že áno. Väčší problém ako corona vírus je momentálne čínsky nový rok, majú oslavy a veľa z nich bude balíky posielať až po 18.2, 20.2....:-D :-D Ale idem risknúť vyhliadla som si tam aj svadobné topánky, tak vraj by mali do našej svadby prísť :-D