Kde kúpim topánky na nízkom opätku v Trenčíne?

Profilova fotka
ahojte baby, prosím vás neviete či v niektorom svadobnom salóne v TN majú topánky na nízkom opätku do cca 3,5 cm? Objednala som síce cez net, ale nesadla mi veľkosť, tak ich musím vrátiť a druhý raz už by som ich radšej vyskúšala pred kúpou. Vďaka za každú radu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@moni9 no ja by som ti velmi rada pomohla,ale ja mam ten isty problem :-| .Zhanam topanky s opatkom do 6 cm,ideal je 5.ale v obchodoch ani stopy po takom niecom.Cez net mam obavy objednat,lebo neviem ako by sadla velkost a pohodlie,co je dost dolezite na svadbe :-) . Takze ak budes o niecom vediet,rada uvitam info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienkavax no v Maxe maju vela topanok s cca 5 cm opatkom - len to je pre mna vela. :-S Inak by som si vybrala tam.
Odpovedať
Profilova fotka
@moni9 dakujem,to som nevedela ze v Maxe,ja som patrala v Laugu...Musim tam ist "kuk" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja rozmyslam o svadobnych balerinkach :)
Odpovedať
@moni9 Dobrý deň pokiaľ by ste mali záujem topánky zhotovíme podľa Vašich predstáv, podľa dĺžky chodidiel aj na mieru. Vybrať si môžete rôzne úpravy, farby materiály, tvar aj výšku podpätkov - najnižší podpätok u nás je tzv. široký vo výške 2,5 alebo 3,5 cm. Pre inšpiráciu prikladám pár modelov vo vizualizácii na tomto type podpätkov - nakoľko ho bežne v katalógovej ponuke nemávame, ako aj ďalšie nízke podpätky z našej ponuky...dúfame, že Vás to potěší, prajeme príjemné svadobné plánovanie...Popelka team
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?