Baby, potrebujem zlate topanky k popolnocnym satam, kde by som mohla zohnat? Nemusia byt moc vysoke, dokonca by to mohli byt balerinky - ale za nejaku normal cenu, uz si ich asi potom len malokedy obujem
emjee
ja riesim podobny problem...poviem ti, pobehala som celu BA a nic podobne nenasla :( mozno ti tym akurat usetrim robotu :(
my ideme teraz na svadbu, a davam si tie moje popolnocne...a asi budem mat boty inej farby...dobre faux pas ale co narobim :-(
Babky, ved ale nikde nie je povedane, ze musite mat topanky rovnakej farby ako saty. Ja mam saty cierne a mam strieborne sandalky...
Skuste nieco pohladat v hnedej alebo jemnej ruzovkastej, alebo mne by sa pacila aj kombinacia zelenej a zlatej...staci k tomu prisposobit kabelocku, nejaku tu bizu a doplnky a je... :-D
ja mam zlatu suknu a korzet mam zlaty a na nom nasita taka priehladna "bronzova" by som to nazvala latka, takze potrebujem bud zlate alebo bronzove alebo nejake medene - pravdupovediac hnede topanocky mam, ale sa mi k tomu nejak nepozdavaju (farebne su prilis svetlohnede), keby som aspon nejake tmavsie elegantne videla, ale nic, bud len cierne alebo cervene alebo strieborne - ide jesen a lodicky sa z obchodov vytracaju :-( a to som dnes pobehala shopping center nord vo viedni a mali tam dokopy asi 5 parov lodiciek ]-( rozmyslala som aj nad nejakymi "zlatymi papuckami" teraz to v obchodoch leti, ale taku farbu ako ja chcem nemaju, ked aj natrafim na zlatu, je skombinovana s pre mna nevhodnou inou farbou :-S
ja som si kupovala zlate topanky na obchodnej v top centre, tam je viac obchodikov a na pravej strane uz ku koncu je obchod, kde maju kabelky - tam predavaju sety - kabelka + lodicky s rovnakym vzorom. topanky su spicate s otvorenou patou, kabelky mali roznych tvarov, set stal 1.590 sk. neviem, ci ich este maju, ja som tam bola minuly tyzden, mam cislo 40.
dostala som tip od svojho sefa :-D danceshop.rodan maju aj zlate aj strieborne aj telove, robia aj svadobne :-) a kedze su original tanecne malo by v nich byt pohodlne, nie?