Mám kupovať aj náhradné topánky na fotenie?

Profilova fotka
Baby, poradte mi prosim najma tie, ktore ste mali alebo budete mat svadobne fotenie pred obradom v kostole. Svadbu mame v septembri, takze kto vie ake bude pocasie (aj ked to niekdy nevieme :-D Kupujete si dvoje topanok? Co ak sa pri foteni lodicky velmi zaspinia? Dokazali ste ich vycisti na obrad? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bendelacik Mne fotograf povedal, ze na fotenie si mam urcite zobrat botasky, resp.baleriny...fotenie budeme mat vonku v prirode a hovoril, ze opatkove na to nie su vobec vhodne, co s nim uplne suhlasim - zabaranie opatka, zaspinenie svadobnej obuvi...Ano budem mat pri sebe aj svadobne - urobi par zaberov, aby ich bolo vidno...ale inak ti topanky nevidno, takze nahradne ano, ale urcite nie lodicky ani nic opatkove :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry napad:) zoberieme trekove topanky a bude to:) tiez mame svadbuv septembri a tiez ideme do prirody:)
Odpovedať
Profilova fotka
To je dobry napad, lenze, ja budem mat saty z pozicovne a dlzka bude upravena presne podla vysky opatka, nemozem si velmi dovolit ich hned na zaciatku uplne zaspinit alebo nebodaj poskodit, keby som si obula baleriny asi by sa mi velmi tahali po zemi :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry napad:) zoberieme trekove topanky a bude to:) tiez mame svadbuv septembri a tiez ideme do prirody:)
Odpovedať
Profilova fotka
sorry za duplicitu, co sa tyka tych balerinok, jedine skus nejake botasky, co maju nejaku podrazku alebo platformu:) alebo to nejak doma poskusat aby si vedela ako ti budu saty k roznym topankam... ja mam vlastne saty, takze mi to je jedno:)
Odpovedať
Profilova fotka
@bendelacik tiez odporucam nahradne , ale hadam kupovat extra nemusis ;-) , my sme mali fotenie po obrade ale aj tak mala segra co roibt aby mi opetky vycistila .... k tomu vsetkemu som mala boty po obrade zo zelenym nadychom aj ked boli ivory :-D majitelia zahrady to mysleli dobre a pokosili travnik a k tomu este vecer sprchlo .... ale pri tancovani si nik nevsimol . ako dievcence pisali pri foteni ti boty skoro vobec vidno popripade ak vsak nedvihas sukne :-D vela zdaru v pripravach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@joj2530 Dakujem velmi pekne za radu, ja mam vyhliadnute lodicky s 8cm opatkom, ja som zvyknuta na vysoke opatky takze ani svadobne nebudu vynimkou 8-) No tak nejake "menej luxusne" si hadam splasim nie? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bendelacik Ja som mala len baleríny a vôbec sa mi počas fotenia nezašpinili :-) a tiež sme sa fotili vonku a ešte aj popŕchalo ale keď budeš mať na sobáši vysoké topánky, tak si určite na fotenie v prírode zober niečo pohodlné, ale vezmi si aj tie, ktoré budeš mať na obrade, aby si mala pár fotiek aj s nimi :-)
Odpovedať
My sme mali svadbu v aprili a žiadne náhradné som nepotrebovala...(ale počasie bolo dobré) . Tiež som mala prispôsobenú dĺžku šiat k svadobným topánkam, čo má ale asi väčšina, takže mi veľmi neostalo na výber. Záleží aj podľa toho, kde a koľko sa budete fotiť. Naše fotenie trvalo tak do dvoch hodín, v meste, v parku, po tráve, tak sa to dalo... Navyše som mala topánky kožené, ktoré sa ľahko pretrú, ak sú špinavé... +topánky mi bolo vidieť iba na jednej fotke, takže je vcelku jedno, hoci to budú i botasky (ale tie by som si ja teda nedala, pripadala by som si smiešne)
Odpovedať
Profilova fotka
@9majusska No ja baleriny nenosim, ja len opatky.....a mam obavu o saty, ktore budu pozicane aby sa neznicili este pred obradom, neviem si predstavit fotit sa v balerinkach, hoci je to isto pohodlnejsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bendelacik Zo skusenosti, niekedy sa stym stretavam, ze nevesty nosia nahradne topanky. No co sa tyka zaspinenia siat je to viac menej o sikovnosti nevesty. Uz som sa stretol i s tym, ze buducej neveste priatel pred odchodom do kostola privrel saty medzi dvere auta a zamastili sa vazelinou.
Odpovedať
Profilova fotka
@marekjanicko Uz som nad tym premyslala a asi si nejake nahradne zozeniem take pohodlnejsie na fotenie a presuvanie sa....dufam, ze sa mi ziadny pruser nestane :-D rada by som dosla v pohode aspon na obrad :-N Dakujem za vas nazor. Pekny den
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?