Netradičné svadobné topanky.

Profilova fotka
Caute baby. Tak som vcera konecne zohnala svadobne topanky mojich snov, hadam dam do albumu aj ich fotku. Presla som celu Barcelonu a vsade ma odbili s tym, ze snehovobiela tento rok neleti, ze vsetky firmy dodavaju len smotanove. :-( Ak som nasla nejake biele, tak mali ciernu podrazku, alebo boli priserne vysoke, alebo vyzerali lacno, z kozenky. No a vcera som nasla jedny, na 4 cm opatku, vo forme baleriniek, no a z kvalitnej jemnej koze, ktora je cela perforovana a su v nej akoby povyrazane listocky kvetov. No radost mi skazila uz predavacka ked po tom co som jej povedala ze su na svadbu mi odvrkla, ze si mam dopriat nieco viac "luxusne" ( Asi 100E jej bolo malo), no a nechtiac ich zhliadol aj moj mily a zahlasil, ze sa mu na svadbu nepacia. :-( Ale su super pohodlne a su to "ony" pre mna. Tak teda neviem. Je odo mna trufalost, dat si na svadbu, navyse k jednoduchym satam s tylovou suknou, topanky ktore nie su neviem ako vybliskane, super spicate, super vysoke......Kto vlastne diktuje co k svadobnym satam na nohy? Ja neviem, uz premyslam, ze sa v Blave pozriem este po niecom inom. Mate aj niektora z vas nejake netradicnejsie svad.topanky v plane?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
guiri: ja mam biele saty a teda budem mat aj biele topanky ... a je mi jedno ze fici smotanova :-) za topanky som ochotna dat maximalne 3.000 sk a budem si vyberat take ake sa pacia mne ... nebudu teda asi spicate lebo aj tak mam 40tku nohu a spicata topanka to este predlzi .... moja rada - vyber si co sa ti paci a v com ti bude pohodlne ;-)
Odpovedať
ahoj ja chcem k popolnočným botasky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj guiri. Ak si presvedcena, ze su to topanky tvojich snov - tak su. :-) Na snehobielych kozenych topankych nevidim nic nevhodne. A ked su aj pohodlne, podla mna nemas preco vahat. Navrhari topanok su podla mna ti posledni, na nazor ktorych by sme sa mali spoliehat, pretoze ich vytvori su casto skor muciace nastroje sluziace pre potechu muzskeho oka :-D (niekedy nie su ani tou potechou). Ani ja neviem zohnat topanky, ktore by sa mi hodili k satam a zaroven by neboli na velmi vysokom opetku a neboli take spicate, ze by sa pomaly dali kvalifikovat ako bodna zbran :-D .
Odpovedať
caute, ja uz som fakt nastvana na vyber topanok a guiri nemysli si ze v BA nieco zozenies :-( Same spicate, s neskutocne vysokym podpatkom, alebo ako ty vravis nevhodna farba... Ked nieco je tak sa to fakt nehodi s satam. Podla mna by mohli byt aj balerinky len noha krajsie vyzera na podpatku aspon na malickom - pohodlnom a je problem najst balerinky aby fakt nevyzerali ako cvicky moc obycajne... Tak som dospela k nazoru ze si zrejme topanky dam usit :-) No mozno to vyjde trocha viac ako som bola ochotna, ale budu presne podla prestav na moju nohu a pohodlne x-)
Odpovedať
Profilova fotka
No dik za moralnu podporu. Ono vsetko okolo tej svadby sa tak prehana . A s tou bodnou zbranou :-D mas pravdu. Mne to pride take surove, navyse ani podla Feng Shui nie su hranate a spicate objekty vhodne ;-) Poznate to ale, kupite si nieco vysnivane, navyse nie najlacnejsie, no a prvy clovek ktoreho stretnete utrusi nejaku poznamku a vsetka radost je fuc. Navyse este ked to je vas nastavajuci.....Inac aspon tie topanky vynosim, lebo su suuuper pohodlne a lahucke.
Odpovedať
Profilova fotka
No lauruska, tie moje balerinky maju opatok, asi 4cm podla mojich odhadov, no a podrazku z takej neviditelnej jemnej gumy, takze aspon ma nebude zospodu plait noha. No a ako vidis, mozes ist aj na koniec sveta a vsade na teba cihaju len tie otrasne spicaky.
Odpovedať
Profilova fotka
lauruska: ja som videla na obchodnej v obuvi john garfield biele topanky s okruhlou spickou, su kozene je to nemecka znacka hoelmann a stoja nejakych 1.900
Odpovedať
ooo tak to bezim na obchodnu este predtym ako obvolam obuvnikov :-D skybaby nevies aky maju opatok? ja si mozem dovolit tak max 5 cm a to uz budem trcat :-S guiri ked sa ti tie tvoje balerinky pacia a su pohodlne, tak si ich kludne daj na svadbu... ono v dlhych satach ich aj tak nebude moc vidiet.... :-D a ked ano tak to setci rozdychaju.... kamoska mala take mokasiny - boli vidiet len ked vystupovala z auta pri kostole apotom uz vobec...nejake poznamky padli a potom to nikto neriesil.... ona to vzala pragmaticky..."su to moje nohy" a hotovo... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja teda rozhodne nejdem s dnesnou modou, ked tuzim mat svadobne topanocky a la balerinky snehovo biele, gulate a nizky opatok... spicaky teda faaakt nemusim... takze by som si tym nelamala hlavu a vybrala si take ako sa pacia mne a su pohodlne, nie podla navrharov, ktorí urcite nemaju svadbu a bohvie podla coho vyberaju trendy. a guiri podla tvohjo opisu tie botky musia byut nadherne ;-) neskusis dat foto?
Odpovedať
Profilova fotka
guiri: s tymi poznamkami to plne chapem. Mne tak mama a sestry ohundrali saty a ani ma v nich nevideli. ]-( Ale s topankami, ked mne narobia krvave otlaky aj papuce, experimentovat nebudem. Samozrejme, budem chciet, aby sa pacili mne a komu sa nebudu pacit, nech si take nekupuje a nemusi sa na tie moje ani pozerat!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj holky. Ja budem mať na svadbe vysoké sandálky-ihličky. /mám ich v albume ;-) / a nie su ani biele, ani smotanové. Som zvyknutá behat na vysokých podpadkoch, takže problém s bolavými nožkamy by nemal byť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat tiez sandalky, nie prave ihlicky, ale dost vysoke, tiez ma vytacaju v kazdom obchode tie biele smotanove spicate. mam pocit ze bota ide meter pred tebou potom dlho dlho nic az potom ty. neee dakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
lauruska: daj vediet ci si to na tej obchodnej nasla a ci sa ti pacili
Odpovedať
skybaby: jasne ze sa pochvalim, i ked este neviem kedy tam pojdem..mam toho teraz nad hlavu :-( takze svadobne pripravy idu bokom, aj tak drahy kruti hlavou ze nech neblbnem ze je este kopa casu... :-D
Odpovedať
asi ma ukamenujete za moj nazor...takto sa na to pozeram ja... 1, obujte si k satam take topanocky, ktore sa vam pacia, v ktorych sa citite dobre...to je podstatne... 2, vkus a nazor na topanky k svadobnym satam (ale aj na vselico ine) je u kazdeho iny...ako by to vyzeralo, keby sme boli uniformni? podvedome ocakavame od nasich najblizsich, ze nam ich pochvalia...o to viac to boli, ak tomu tak nie je...ale ved to nie je az taka katastrofa... 3, moda je dáma sama o sebe...a nám ju tiez predkladaju ludia ako sme my...z masa a kosti...nikde nie je napisane, ze sa musime obliekat podla toho, co leti a co je in...samozrejme, ak sa same nechceme zaradit, prepacte za prirovnanie, do toho velkeho konzumneho stada...je fajn, ak si kazda z nas najde svoj styl, nieco co sa jej paci ( co samozrejme moze korespondovat zrovna s tym, co je in - to neodsudzujem), v com sa citi dobre...a to je dolezite...nedokazem sa pozerat na dievcata, ktore maju o nejake to kilo,2,100 naviac a natrepu sa do bedrovych rifiel, z ktorych im previsaju faldy...prepacte, ale to povazujem za vrchol nevkusu...niketo to ovsem povazuje za modu...respektujem jeho nazor, respektujem, ze sa tak obliekaju... 4, na veltrhu na inchebe som koncom augusta videla mnozstvo vydarenych modelov...smola, ze vystava bola kontraktacna... 5, suhlasim, ze najst to spravne, co nam cvrkne do nosa je niekedy narocne...a z predavacky, kotra mi povie, ze to nie je in, by som si nic nerobila...ved je to moja svadba... 6, skutocne velku hlavu z topanok by som si robila v pripade, ze by som mala kratke saty, nohavicovy kostym, alebo nieco, z coho tie boty trcia a su vidiet 99%casu, ktore v nich stravim...ale ak mam dlhu robu, tak mi spod nej ledva budu vytrcat spicky...tak mi je jedno, ci bude podrazka cierna...a dat za topanky, ktore budem mat vseho vsudy na nohe nejakych 10 hodin (pokial ich samoska nechcem nosit aj dalej) viac ako 500 sk, sa mi zda vyhodenie penazi do luftu...viem, ze sa tazko zhanaju topanky pod 500sk...ale da sa... neberte, prosim, moje slova ako kritiku...je to len dalsi uhol pohladu na tuto temu...v zidanom pripade ju nezhadzujem...drzim vam palce pri hladani...nech najdete tie spravne střevíčky pro popelku... ps: tiez nie som fanusik spicakov...
Odpovedať
No, mne sa tiez pacia boty na vysokom podpatku, zhodou okolnosti take co su v mode (ale nie preto ze su v mode) ;-) jednoducho topanocky su uz par rokov moja uchylka. Takze nic proti Vam ktore mate iny vkus alebo ste praktickejsie a kvoli parade na jeden den nie ste ochotne kupovat drahe topanky, hlavne taky styl aky Vam nesedi. V pripade nejakym velmi romantickych šiat by som sa však snažila minimalne o nejaky kompromis... Aby ste boli spokojne s tym ako sa citite od hlavy az po paty. Pre tie z Vas, ktore nechcete ihlicky na brutalnom opatku, mne sa vo viedni poradilo kupit pekne kozene balerikove lodicky na opatku cca 5 cm, maslovej farby. Pekne vyzeraju na nohe, rovno som si ich kupila v aj v ciernej a zlatej :-D :-D :-D uplna uchylacka :-S Priatelovi som jasnacka povedala ze tie smotanove kupujem na svadbu, aj ked uz vtedy som vedela ze na svadbu chcem riadne steklicky, ale nieco som si musela vymysliet lebo sa mi pacili :-D neviem, či by boli vhodne k nejakym moc romantickym satam, ale mozno niektorej z Vas by pasovali. Ak chcete, povedzte, odfotim ich a ak sa vam lubia napisem kde ich zohnat. Inak, lacne neboli - @90 EUR, ale urcite ich aj potom vynosite v bezny den.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja budem mat svatbu 2 krat. na prvy krat to nevyslo , a robili mi ju moji rodicia, teraz si ju chcem naplanovat ja.cchcela som cervene svadobne saty ale drahemu sa nepozdavali. tak aspon moje svadobne topanky budu netradicne- chcem vysoke cervane cizmicky.moze to byt?
Odpovedať
Profilova fotka
DIUSA: Ak sa to páči Tebe, tak neváhaj :-))) Je to predsa TVOJA svadba a TY sa máš cítiť krásne a pohodlne ;-)
Odpovedať
ja som obehla snad vsetky obchody v ba - absolutne nic vhodne, co by sa mi pacilo. Napokon som si kupila v reno jednoduche biele kozene lodicky na 4cm podpatku a vynosim ich aj neskor k bledemu obleceniu. Su pohodlne a stabilne. Viac mi k stastiu netreba... :-N 8-)
Odpovedať
ad guiri i diusa: ak ste s tym vnutorne stotoznene vy a nedate si na topanocky dopustit, jasne, ze si ich obujte, i za cenu nejakych narazok alebo nevhodnych otazok. pamatam si, asi pred rokom jedna dievcinka mala svadobny album. na fotkach bolo dost vidno brusko vo vyssom stadiu tehotenstva, mala biele saty a pohodlne sandale na nizkom podpatku so sirokymi remienkami... to ste mali citat reakcie niektorych uzivateliek :-S vymlete mozgy ..
Odpovedať
Profilova fotka
m.a.r.t.i.n.a i bellablonde --ja si viem uplne predstavit tie reakcie.a budem sa celkom bavit ved to ma byt predsa moj den. a cervene spodne pradlo. to bude ked ma moje zlatko zdvihne cez prah ku stolu. som rada ze som nasla toto super forum.dik ze ste mi potvrdili ze som neni mimo svadobneho protokolu.
Odpovedať
no ja uz neriesim ze ake to viem presne, ale momentalne riesim ze kde ??? :-( aj s normalnymi topankami mam problem a to je 100krat vacsi vyber ako "svadobnych". Mne je jedno aj keby ich ponukali ako ortopedicke :-D hlavne ze sa budu pacit mne a ze budu pohodlne. Ak viete o dobrych obchodikoch sem s nimi...vdaka...
Odpovedať
:-D hihi diusa, ty si certik. Netreba sa dat prehovorit, ak nam po niecom srdiecko pisti... 8-)
Odpovedať
jeeej ja by som brala tie cervene saty... mohlo by to byt veeelmi zaujimave...nedaj sa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale nech to je naoko biele a ciste, nevinne a svadobne ale... pod satami to bude take ake to ma byt. po 7 rokoch mozno bude moj cicusik sokovany. Ale krasne svadobne topanky (biele tj. nie pre mna) maju v Trnave vo femine.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, myslim ze by sme mali mat hlavne to co sa paci nam a nie inym. Ja by som chcela mat nejake strieborne sandalky, urcite otvorenu spicku ( a ked sa nastvem tak si po polnoci vyzleciem pancusky :-D ) Tiez som uz pocula narazky od priatelovej svagrinej ze to vobec nie je svadobne a co len budem robit ak bude prsat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to gangulienka: sandálky majú teraz fakt krásne v obchodoch, tie koráliky stredom nôžky sú nádherné, ale nemôžem si pomôcť, nejak sa mi to k 90% svadobných šiat nepasuje, hlavne nie k takým krinolínovým...ak si ich už aj dáš, tak určite nie s pančuškami, do sandálok sa pančušky zásadne nenosia, to je fau pax :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasne ze sandalky na bosu nozku...to bol len vtip....ale sandalky sa mi pacia, pod satami ich aj tak vidiet velmi nebude a aspon ich vyuzijem aj neskor. Nechce sa mi kupovat topanky ktore sa mi vobec nepacia budem ich mat na sebe par hodin, takmer nikto si ich nevsimne a este budu aj stat kopu penazi len za to ze budu "svadobne" :-p ale keby som nasla pekne s gulatou spickou tak by som pouvazovala ;-)
Odpovedať
Pre inspiraciu, dnes sme boli v Banovciach nad Bebravou, tak sme sa zastavili v predajni GABOR co je vedla tovarne kde tie topanky. Mali tam niekolko modelov celkom peknych topanok na nizkych opatkoch, aj sandalkove aj s uzavretou spicou, ani jedny spicate. Cisto biele, aj biele-perletove, aj do maslova. Ceny su tiez OK, priatel si tam kupil dvojo topanok za polovicne ceny co by stali v GABORE v BA.
Odpovedať
ja som odtial, hlasim sa:-) vyber maju celkom ok, ale svadobne som si tam nevybrala. ale v podstate vsetky topanky mam odtial a su super, ako papuce. a s tymi cenami ma anairda pravdu. v BA su aj o tisicku a viac drahsie. ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?