suprava
... pozri sa na e-bay. tam su nadherne sandalky. Casto take ako vidis prave tu v albumoch. A cena je porovnatelna s cenami u nas, dokonca este nizsia.
ahoj, viem, uz to tu bolo urcite 100krat preberane, ale ako to je s dodanim tovaru na slovensko?viem len , ze sa vacsinou plati cez paypal atd, diky moc :-)
daj si do vyhladavacu tu na forum e-bay a najdes tak kopec pokecov ako objednavat atd. Je to pomerne jednoduche a s dodanim na slovensko nie je vo vacsine pripadov ziaden problem
Ahoj... keďže vkuse behámpo obuvách a nemôžem zohnať svoje topánky, mám celkom fajn prehľad...
Videla som záplavu sandálok - jemných, strieborné,biele, zlaté - na Obchodnej v Imbis-e. A podobné (rovnaké?/ mali tiež na Obchodnej v obchode vedľa Elegancie a K-Cera - volá sa Mólo, tuším.
nevesticky, k sandalkom - su uzasne na tych foteckach, aj ja som po jednych tuzila, ale prisla som na jednu dolezitu vec - neviem ci ste zvyknute chodit v sandalkoch, ja som sa do jednych zamilovala a tak som si ich kupila - sice nie na svadbu - ale na bezne nosenie, dnes ich mam v praci prvy den a idem sa zblaznit - su nadherne - vsetci mi ich chvalia, ale noha a telo v tom trpi - su uzasne nestabilne - ihlickovy podpatok, remienky ma tlacia, smykaju sa ... no, vidim to tak, ze na svadbu si take nekupim ... to som chcela dat len ako point, aby ste sa zamysleli a zistili, ci pre krasu ste ochotne tak trpiet - neviem si predstavit, ze by som v nich isla niekde do parku, ci zamku sa fotit, uniest na nich seba a saty a zavoj :-) a este vyzerat stastne ... :-D tolko moje skusenosti, ale ak sa v nich budete citit bozsky, tak to bude len super ...