Svadobné topánky č. 41 - 42. Kde ich zohnať?

Ahojte, viete mi niekto poradit? No neposielajte ma do Deichmanu :-). Urcite by mali byt mat kozene vnutro. Videla som niekomu v albume take pekne nizucke, 2-4 cm opatky. Dakujem za typy.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
bata a ten daichmann :-)
Odpovedať
ahoj, ja mam tiez velkost topanok 41 a mam s tym problem, ale vzdy si topanky vyberiem u batu, kde maju aj vacsie cisla... inak sa skus mrknut este do humanicu v avione v BA.
Odpovedať
Dakujem za rady, no tam maju vsade take tuctove topanky a mozno dva vzory. Kamaratka mi hovorila, ze raz videla niekde katalog, alebo ponuku nejakej firmy, kt. predava cisto svad, topanky v roznych velkostiach. Neviete o tom nieco?
Odpovedať
majka, ja som si kupila na odporucanie lily biele balerinky v trnave u cinana... oni tam maju sice niektore topanky hrozne, ale treba hladat a tie spravne urcite najdes... lily ich mala ako svadobne a ja ich nosim cez leto a su skvele ;-)
Odpovedať
Cinania maju take velke topanky? To maju ako lyze :-D
Odpovedať
Rainbow ma cisla od 3-8 , ja mam 6 (39) cize 8 je urcite 41. maju aj 41 a polky. Ale netusim ci cestujes mimo Slovenska. |-| a za pokus to stoji.
Odpovedať
Dakujem freya. A kde sa predava znacka Rainbow? Ja som momentlane v Nemecku, no v nasom meste (Oldenburg) som zatial ziadne svad.topanky nenasla.
Odpovedať
http://www.rainbowclub.co.uk/ SUper, to zozenies.. v januari a februari maju zlavy aj na novu kolekciu! Objednavaju sa z UK ale pozri ich stocklist: http://www.rhactiv.co.uk/_remote/rain...
Odpovedať
Germany distributor: http://www.tinarainbow.de/ , ale tu som na tom jazykovo skoncila. 8-)
Odpovedať
Su to topanky v ktorych sa da tancovat, ziadne co sa ti lahko vyzuju. Su uzasne stabilne. Sandalkove a tie bez podpory okolo clenka nemaju sancu. Vela stastia! daj vediet kde a co si zohnala!
Odpovedať
Dakujem, krasne uz ich pozeram. Ak nenajdem v Nemecku, v maji sa chystam do angl. Takze dufam, ze ich niekde zozeniem. Moc dakujem.
Odpovedať
Uz som si ich vsetky pozrela. Dufam, ze ich niekde najdem. Pred 1,5 som si kupila u Görtz strieborne lodicky, kozene a mala som ich na 5 svadbach a 2 zabavach a stale funguju. Davam vymienat iba opatky. Stali 79 Eur, ale uz sa davno splatili a stale su zaujimave. Najradsej by som si ich dala aj na vlastnu svadbu. Urcite budu v zalohe :-) . Ty si si uz topanky kupila?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ano kupila! pred 2 tyzdnami sa objednali. Do konca tyzdna mi maju prist do salonu. Uz sa na ne velmi tesim!! Vzdy je dobre mat nieco v zalohe :-D
Odpovedať
Ale nie si na sk, ze? Kolko stoja tie topanky cca?
Odpovedať
Studujem v Norsku.. :-D stali presne 1000nok, co je okolo 4600sk. Je to vyborna kvalita, su neuveritelne pohodlne. Ja som clovek topankovy ( asi ako Carrie Bradshow- cela garderoba plna), milujem hlavne letne vysoke sandalky, ale takto pohodlne som este nikdy ani neskusala. Fantastico! Niekto mi pisal do IP, ze aj ona mala rainbow a bola s nimi velmi spokojna. Po svadbe si ich dala nafarbit a mozu sa pouzivat aj na ine prilezitosti. 8-)
Odpovedať
Hehe, este jednu pikosku ti poviem. Pani v salone mi odporucila si ich vyskusat aj o 1 cislo mensie, aby som vedela ake budu okolo vecera a polnoci. Vascinou je nozicka o pol cisla vacsia potom. Aj ako male, neboleli , neskrabali, nepalili. Takze aj o 2 polky este stale fajn.
Odpovedať
No super, dakujem za info. Myslim, ze to necham na UK. Pretoze cez katalog ich urcite nechcem objednavat. No su to krasne vzory a hlavne maju velke cisla :-)
Odpovedať
Nádherné balerínky majú v Pronuptii v BA.Moja budúca švagriná je vysoká vyše 180cm a vyzerá v nich ako víla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
maja, z topolcian (kde mas mat svadbu) to mas coby kamenom dohodil do Banoviec, kde je podnikova predajna Gabor-u, damske topanky az do c. 44 (damske!!!). minuly rok mali niekolko bielych modelov, celokozenych, aj na uplne nizuckom opatku. cena urcite priaznivejsia ako v UK ;-) (cca 35 - 55 Euro)
Odpovedať
Mercy, kde je Pronuptia v BA? ikke, u Gabora som davnejsie nebola, takze som nevedela, ze tam maju aj svad. topanky. Mala som odtial v zivote dvojo 3 topanok. 1 sa mi pokazili a 1 maju zlu klenbu, boleli v nich nohy. A mavali tam take babkovske modely. Ono je to partiovka. No urcite sa pojdem pozriet.
Odpovedať
Profilova fotka
no vyslovene svadobne modely to neboli, boli to biele lodicky. ale urcite pohodlnejsie nez umelinky z deichmanu. jasne, maju tam aj babkovske modely, ale tie biele urcite nie su :-D a k tej rozpadavosti, to riziko je vzdy. tiez mam aj takuto skusenost z Gabora, ale aj presne opacnu. inak, ked si v nemecku, tak urcite najdes aj gaborky normalne v obchode, pripadne sa v nejakom obchode spytaj, ci nemaju gabor katalog a mrkni, ci maju vobec nejake "svadobne" modely. obchody vacsinou maju po cislo 42 (8-cky).
Odpovedať
Gaborky mam obhliadnute, ale nic na svadbu. Nechapem preco prave tento rok su nema ani Görtz ani nikto v kolecii svadobne. No do Gabora behnem. Deichmanna nechcem ani vidiet, to je totalna umelina. Ja si nechcem kupit topanky na jeden krat, podla mna v nich clovek na svadbe aj tak nevydrzi do polnoci. Kamaratky sa prezuvali na vlastnej svadbe, a to nechcem.
Odpovedať
Profilova fotka
inak ja som mala umelinky z tesca/reno a su veeelmi pohodlne :-D zhoda stastnych nahod, boli to jedine priblizne podobne mojim predstavam - plna spicka, otvorena pata (nemozem mat plnu patu s remienkom, lebo ma z toho bolia moje krcove nohy |-| ), navyse so 6 cm opatkom, co je na mna dost extrem, a s trochou predchadzajuceho treningu som v nich zvladla v pohode oba nase dva svadobne dni :-) a kludne si ich znova kedykolvek obujem :-) treba len hladat, skusat a nevzdavat sa... najst primerane topanky bolo pre mna asi to najtazsie z celych priprav...
Odpovedať
Maja, na Hodžovom námestí, pri bývalej Astorke
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babky, ja som mala veľké šťastie, mám veľkosť 42 a podarilo sa mi natrafiť na jedny topánky, síce neboli presne podľa mojích predstáv, ale čím dlhšie ich mám, tým sa mi viac páčia. A viete koľko stáli? 99 Sk - bol to výpredaj značkovej obuvi :-D Prajem vám veľa šťastia a trpezlivosti pri zháňaní.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tak ja som mala tiez taky isty problem a nahodou na obchodnej je obuv teraz neviem ako sa presne vola ale je to cele zasklene x-) a maju tam aj tasky a striebro..ehm myslim ze je to oproti cafe galeria no neviem presne...a popolnocne som si kupovala v rakusku v simeringu a musim povedat ze tam mali uuplne super vyber a straasne lacne topanocky =-) tak ak nenajdes skus do rakuska myslim ze sa to oplati ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
¨Ja mam tiez 41 - a este jednu poziadavku - musia byt na nizkom opatku, lebo vo vyssich ma bolia nohy. A zohnala som v deichmanne - mam ich aj v albume - mozno si maji myslela prave tie.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky, ja som vcera nasla tuto stranku na topanky. a su tam aj na nizkom podpatku, len som este riadne nenastudovala ci sa budu dat objednat, vsak je to len v polsku., tak pri najhorsom by som si pre ne skocila. tu je ta adresa: http://www.bialebuty.com.pl/
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj majagimesova x-) , Kamoska (bude mat svadbu v lete v juni) mi spominala - tiez ma nozku trosku vacsiu, a nechala si topanky USIT na mieru. :-o cez nejaky svadobny salon v Novom meste nad Váhom, ale šijú ich vraj aj v Pezinku – salón Michaela (cenovo od 800 do 1500,- Sk).. Nevidela som ich, neviem, aky opatocek.ale vraj su jemnulinko maslové, vyšívané so zarovnanou špičkou.. :-)
Odpovedať
poslala sok Ti IP majka
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?