Svadobné topánky č. 42. Kde v Bratislave ich zoženiem?

Ahoj babule, nevedeli by ste mi niekto dat tip, kde by som mohla v BA, alebo v blizkom okoli zohnat topanocky cislo 42? Zatial som zohnala salon na Obchodnej, kde by ich objednali, stali by okolo 2000,-... tak sondujem, ci sa nedaju zohnat aj trosku lacnejsie. :-S Dakujem uz vopred za tipy. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caf snehhulka, kde na obchodnej? v kt. salone, posli mi prosim ip. mam rovnaky problem aj velkost topanok. akurat by som sa bala, ci mi budu sediet aj ked velkost bude spravna.
Odpovedať
Mas to v IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
moja sestra ma podobny problem len ona si kupovala na stuzkovu a nasli sme na 1. krat co sme sa cudovali. ale bolo to v KE v John Garfield.a sadlo jej aj mensie cislo.ale neboli to take typicke svadobne ale s okruhlou spickou.ale drzim palce, viem ake je to tazke ;-)
Odpovedať
Ahojte kocky! Ja som tiez zufala, kde si kupim topanky na tie moje plutvy. Ale nasla som na nete obuv v Lamaci, kde maju len velke cisla damskej obuvi od 41 vyssie. Este som tam nebola, ale chystam sa tam pozriet.
Odpovedať
Martinuska - dakujem ti velmi pekne za odpoved. Aj v BA je John Garfield... aj som tam bola... ale mali len strasne vysoke... ja v nich neviem chodit a asi by som celu svadbu neprezila... :( ale skoda lebo tam maju dost lacne botky....
Odpovedať
Evulienka, no... tu obuv som nasla aj ja... daj vediet, ake su tam botky... ked sa tam vyberies. Ked by ste niekto chceli, poslem vam na mail jeden katalog, co mi poslala jedna pani, ktora ma svad. salon v Cechach... Cena v SKK s postovnym je cca 2000,-. Ale zasa ma perfektny vyber! :) Inac, je sila, ze je vazne v sucasnosti velmi vela bab, co maju aspon 42ky... poznam aj s vacsimi, ale ta 42 sa stala normalnou velkostou... v zahranici v pohode vyrabaju take velkosti a veselo ich ponukaju v obchodoch... len my sme tu ako na konci sveta.. nic sa k nam nedostane... no je to fer?
Odpovedať
Profilova fotka
snehhulka a moja sestra myslis ze vie v takych chodit?ona nosi botasky slapky sandale a le nic na opatku.a mal len 2-3 cm a chodila tyzden v nich doma. aj mamka ma take cislo a tiez ma problem. a co povies na to ze moja 9-rocna sesterka ma 40 nohu?to je problem kupit detsku obuv :-| ale ma stastie ze je vysoka a nevyzeraju tie damske topanky na nej cudne ;-)
Odpovedať
:-D no je to sranda s tymi nasimi labkami... Sranda, ze ste vsetky baby v rodine zdedili velke nozky... u nas ich maju povacsine chlapi... no a ja :D Sesterka je chudatko.... ale zasa..... mozno z nej bude modelka ;) ked je vysoka. :) Hihi.
Odpovedať
Profilova fotka
No, ja si tiez zijem na velkej nohe - cislo 42 - topanky nakupujem v Blave v predajniach Reno, Humanic, a dost vela 42 som videla v predajni Deichman v Avione, no a na www.bata.sk je aj priecinok nadmerne velkosti, kde sa daju zohnat aj 42 - no a to je asi tak vsetko - na margo vsetkych spominanych predajni musim uviest, ze vyber je ubohy a molokedy sa tam objavi pekna topanka, ktora by mi nepridala 8 cm na vyske (co vobec nepotrebujem, prave naopak) a neraz kupujem co maju a nie co sa mi paci :-| - hanba im!!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?