Svadobné topánky s plným opätkom

Profilova fotka
baby aky je vas nazor na svadobne topanky ktore by mali plny opatok, cize take to plato po celej podrazke :D nakolko ja som sa po vcerajsom plese rozhodla ze odmietam topanky na vysokom podpatku aby som uz po 2 hodinach skapinala a zase chcem byt trosku vyssia a v takychto sa mi lepsie chodi a nebyvaju take vysoke, a svokra ma hned sukla ze sa to nehodi pod svadbne saty tak neviem hm?
Odpovedať
Ak take chces, tak preco nie :) Svokre ukaz https://www.google.sk/search?q=wedge+... a sama uvidi, ze aj taketo topanky vedia byt krasne elegantne :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak budem mat svadbu, planujem nieco taketo http://shop.eduardcastillo.com/?ln=en-EN podla mna su topanky pod satami ani neni poriadne vidno, takze si daj ake chces, hlavne pohodlne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem baby, ja si to tiez myslim tak uvidime ako to dopadne :D
Odpovedať
Profilova fotka
@vevericka124 Ahoj, rozumiem ti, ver mi :) Ja som tiež mala podobný problém - celoživotne oddaná balerínkam, a odrazu svadba - a šaty, že potrebujem pod ne poooooriadny podpätok. Ale podpätky neznášam :/ Kamoška krajčírka mi poradila, nech teda vyskúšam obuv na vyššej platforme. Vyzerá to elegantne, a nie je tam veľmi veľký sklon chodidla, takže sú napodiv aj pohodlné. Mám ich aj v albume, ak chceš vidieť, aký typ myslím: http://www.mojasvadba.sk/blog/dubieno... Chodím v nich poctivo skoro každý večer, nech si zvyknem na svoje vyššie ja, a zatiaľ si neviem vynachváliť ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vevericka124, keby si videla, v com som sa vydavala ja :) umrela by si :) kozene hnede sandale na platforme :) povodne mali byt len na fotenie... a potom mali byt krasne elegantne ihlickove lodicky :) ale kedze pod satami nebolo nic vidiet, vyhralo pohodlie nad krasou :) citila som sa pohodlne :) neriesila som, ze ma nieco tlaci a podobne :) mala som ich na sebe 12 hodin :) nenormalne som si svoj den uzila aj vdaka sandalom na platforme :)
Odpovedať
Profilova fotka
no idem dnes na lov a asi sa teda nenecham odradit, a hlavne moj drahy mi povedal ze nech si kupim to vcom mi bude dobre a ze to bude nase tajomstvo aj keby som mala botasky :D no nemiluj ho :)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?