predajna Lambert predava, aj vlastne a su velmi podobne Arturo Vicci, kupila som si ich tam vo februari v 50% vypredaji, za 23 eur :)) A su velmi pohodlne. Ale dnes som tam sla tiez a uz mali ine, asi novsiu kolekciu lebo mali viac vzorov
V Prahe ich maju v "Strevice a vice" medzi Mayom a Karlakom. Este som pozerala na rozne polske web-shopy, tam vychadzaju tak na polovicu ceny, len by to chcelo najprv vyskusat tu. (napr butyslubne com)
pedrita: biele,značka "zachovajte pokrčeny vzhľad vyrobku" - ale vazne, take s dierkami a maslickou a "pokrcenym" satenom..som sa zamilovala na prvy pohlad
ja som ich kupila v trencine v OC Laugaricio za cca 50 EUR, velmi pohodlne :) Kedze uz mam po svadbe, tak sa ich asi pokusim predat niekde v BA alebo v TT.
Ale fakt odporucam to OC Laugaricio, je tam taka jedna obuv kde ked som vosla mali na vyber asi z 12-14 parov svadobnych topanok tejto znacky!
veroro, pokial si si kupila tie iste, co mam vo svojom pripravnom albume, tak ti mozem pogratulovat. neznasam akekolvek opatky, ale tieto boli neskutocne pohodlne, pretancovala som v nich komplet celu noc a po polnoci mi bolo viacej luto vyzut sa z tych topanok ako si vyzliect svadobne saty ;-)
no dievcata, tak vam zelam, aby ste z nich mali taky skvely pocit, ako som mala ja a zelam vam krasny svadobny den ;-) tak by som si to este raz zopakovala :-(