Topánky bez opätku

Profilova fotka
Ahojte, viete mi odporučiť odkiaľ ste kupovali svadobné topánky? Najlepšie bez opätku, prehladala som internet ale nejake pekné bez opätku sa mi nepodarilo nájsť :/ ďakujeeem
Odpovedať
Ja som mala vážny problém s topánkami aj keď boli na opätku - lodičky vyšli z módy a je s tým fakt problém. Svoje som našla vo Footwork na obchodnej. Ak chceš bez opätku, môžeš skúsiť aj barefoot napr. Shapen.
Odpovedať
a co takto skusit tenisky ? teraz je to moderne a tusim som niekde videla aj origos svadobne tenisky. boli robene take vyssie clenkove, na boku bol zlaty napis takym peknym fondom napisany ze Nevesta, kamienky nejake tam boli a snurky boli vlastne biele stuhy.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od dankafraj:

a co takto skusit tenisky ? teraz je to moderne a…
@dankafraj tenisky plánujem mať ale v kostole som chcela mať niečo slušnejšie. ale asi si dam tenisky aj tam kedže som nič nenasla :/
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lucyss:

@dankafraj tenisky plánujem mať ale v kostole so…
@lucyss no a ved preco nie, pokial si to aj tak potom planovala. vela som tak uz videla, ze mali tenisky na svadbne, aj nevesta aj zenich. alebo mozno sa ti este na nieco podari natrafit uplnou nahodou.
Odpovedať
Profilova fotka
Isla by som do tenisiek, nejake platenky, ved ake budes mat saty ? Pokial dlhe tak je to uplne jedno aj na boso keby ides :D Ved to nebude vidiet. No je to teraz moderne taketo ciny ci platenky. Su rozne na vyber, najdes aj vkusne alebo ak chces byt originalna nejake farebne.
Odpovedať
Ja som mala na obrade baleríny, na hostine tenisky. Mala som ich z iného eshopu, ale dali sa kúpiť aj z Aliexpressu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuuuuzzzz:

Ja som mala na obrade baleríny, na hostine tenisk…
@zuuuuzzzz Tie sa mi pacia :-) Aj tak si ale myslim, ze to nejak specialne riesit netreba. Hlavne, aby bolo v tych topankach pohodlne. Ked su dlhe saty, tak to ani nie je takmer vidno, co ma nevesta obute. Skor by som stavila na tu pohodlnost.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zuuuuzzzz:

Ja som mala na obrade baleríny, na hostine tenisk…
@zuuuuzzzz Tie su pekne :) Ake jednoduche a jemnucke, no nevyzeraju moc velko ked je noha vacsieho cisla (40-41) ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lessi12:

@zuuuuzzzz Tie su pekne :) Ake jednoduche a jemnu…
@lessi12 ja práve nosím veľkosť 40, balerinky som ale kupila 42, vyzerali na nohe pekne. Dala som si ale do nich takú vložku na päty ako prevenciu otlakov, aby boli topánky mäkkšie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuuuuzzzz:

@lessi12 ja práve nosím veľkosť 40, balerinky so…
@zuuuuzzzz bez tej vložky by neboli veľmi pohodlné, taký tuhší materiál. Ale určite treba o 2 veľkosti väčšie číslo ako bežne nosíte :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?