Odpoveď na príspevok od dankafraj:
a co takto skusit tenisky ? teraz je to moderne a… @dankafraj tenisky plánujem mať ale v kostole som chcela mať niečo slušnejšie. ale asi si dam tenisky aj tam kedže som nič nenasla :/Odpoveď na príspevok od lucyss:
@dankafraj tenisky plánujem mať ale v kostole so… @lucyss no a ved preco nie, pokial si to aj tak potom planovala. vela som tak uz videla, ze mali tenisky na svadbne, aj nevesta aj zenich. alebo mozno sa ti este na nieco podari natrafit uplnou nahodou.Odpoveď na príspevok od zuuuuzzzz:
Ja som mala na obrade baleríny, na hostine tenisk… @zuuuuzzzz Tie sa mi pacia :-) Aj tak si ale myslim, ze to nejak specialne riesit netreba. Hlavne, aby bolo v tych topankach pohodlne. Ked su dlhe saty, tak to ani nie je takmer vidno, co ma nevesta obute. Skor by som stavila na tu pohodlnost.Odpoveď na príspevok od zuuuuzzzz:
Ja som mala na obrade baleríny, na hostine tenisk… @zuuuuzzzz Tie su pekne :) Ake jednoduche a jemnucke, no nevyzeraju moc velko ked je noha vacsieho cisla (40-41) ?Odpoveď na príspevok od lessi12:
@zuuuuzzzz Tie su pekne :) Ake jednoduche a jemnu… @lessi12 ja práve nosím veľkosť 40, balerinky som ale kupila 42, vyzerali na nohe pekne. Dala som si ale do nich takú vložku na päty ako prevenciu otlakov, aby boli topánky mäkkšie.Odpoveď na príspevok od zuuuuzzzz:
@lessi12 ja práve nosím veľkosť 40, balerinky so… @zuuuuzzzz bez tej vložky by neboli veľmi pohodlné, taký tuhší materiál. Ale určite treba o 2 veľkosti väčšie číslo ako bežne nosíte :)