Topánky kupované cez ebay

Kočky, kupovali ste niektorá z vás topánky z ebayu alebo podobne? Pretože ja som si doteraz všetky lodičky skúšala v obuvi, tak trochu váham, či to nebudú vyhodené peniaze a že či mi sadnú. Popíšte vaše skúsenosti s číslovaním, kvalitou, prípadne odporúčte predajcu. Dakujem ;-) 8-)
Odpovedať
@orgovan ja si topanky a vlastne skoro vsetky veci nakupujem cez net, topanky som zatial ani jedne nemusela vraciat, vsetky mi sedeli...ale tak zalezi aj na tom aku mas nohu, ci nemas v obuve problem s velkostami atd...
Odpovedať
@orgovan ja som na tom podobne ako puffu, aj ked sa priznam, ze z ebay som zatial topanky neobjednavala, len z normalnych e-shopov :-) s topankami a handrami :-)
Odpovedať
@puffu a odkial kupujes topánky? pokial to bude nejaká smiesna suma, tak to rada risknem. Normálne mám už svoje oblubene značky, kde viem, ze moje cislo mi budu ako uliate. Ale ked som si skusala u cinaka, tak tam je to cislovanie veru divoké :-N
Odpovedať
@orgovan no ja nakupujem najcastejsie topanky cez dune alebo moda in pelle, z ebay nemam myslim ze ziade topanky...cez ebay nakupujem casto ale nie veci a topanky, skor take ze farbu na vlasy, hrebene a vlastne take veci ze ked to poznam a najdem to tam lacnejsie....ale amazon je podla mna lepsi ako ebay....mas tam super kvalitne topanky., a niekedy najdes aj so 70% zlavou...
Odpovedať
Profilova fotka
@orgovan ja mam viacero topanok z ebayu, pokial mas standardu velkost nohy, tak si myslim, ze nemas co stratit, je to ako v inom internetovom obchode. Treba si vsak dat pozor na predajcov a pozerat takych, ktory maju najlepsi feedback. Idealne 100%. :-)
Odpovedať
Ked si si nie ista odmeraj si nozku na cm a posli udaje predavajucemu ak to uz nema uvedene v opise. Ja som tak mamke kupila botasky bo to na jej nohu najst to bol uzas. Jedny ma 4, druhe 3,5...a tak sme poriesili centimetrovu dlzku a bolo vsetko ok. Ja mam tiez niekedy inak problem najst boty. Tenisky mam 5,5 ale topanky na opatku 5 a cizmicky mam 36ky co by mali byt 4-4,5,tusim? Tak asi tak 8-) ;-)
Odpovedať
@orgovan Ked mozem dodat k tomu co pisala puffu, mne pride amazon viac komercny ako ebay a na ebay tiez najdes znackove topanky ako moda in pelle, dune, french connection, blue inc, lk bennet, bertie, pied a terre, house of frasier,anne michelle, barrats, dorothy perkins, next, office, rieker.... jaaaj od vymyslu sveta elegantne aj sportove. Sak pokukaj a uvidis ;-)
Odpovedať
ja mám viacero topánok i vecí z ebayu a zatiaľ som bola so všetkým spokojná a nosím ich už niekoľko rokov. Dokonca aj svadobné šaty mám odtiaľ a som nadmieru spokojná. A to som naozaj náročný zákazník :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?