Ako dlho pred svadbou si mám dať spraviť skúšobný účes?

Profilova fotka
ahojte baby, v auguste budem mat svadbu a rozmyslam ze ci mam ist uz teraz ku kadernicke kvoli svadobnému ucesu alebo az niekedy v juli. mohli by ste mi poradit, napisat svoje vlastne skusenosti? vdaka moc :)
Odpovedať
podla mna 2 tyzdne dopredu staci, aj tak ti vlasy stale rastu :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj týždeň stačí, tu ide len o to ak tvoje vlasy nepozná, aby získala predstavu, odskúšala si ako sa s nimi pracuje a najmä zladila tvoju predstavu a možnosti, ktoré tvoje vlasy ponúkajú :-D ja mám dohodnutú skúšku na pondelok pred svadbou ;-)
Odpovedať
ja mam v utorok pred svadbou
Odpovedať
Profilova fotka
Ja idem den pred svadbou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
2 týždňe pred svadbou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je teraz este skoro. ja idem v utorok tyzden pred svadbou(takze nejakych 11 dni) aj na dofarbenie, aj na skusku.
Odpovedať
Profilova fotka
to je individualne. ja som si objednala klipy a chcela som vediet ako mi to sadne, tak som uz bola na skuske v maji a svadbu mam tiez v auguste. zaciatkom augusta pojdem este na jednu lebo s ucesom som nebola extra spokojna. na mne to vyzeralo uplne inac ako na obrazku. ja by som si to urcite nenechavala na na svadobny tyzden,
Odpovedať
Profilova fotka
Ak pracu tej kadernicky poznas alebo ta uz cesala, tak presne ako pisu baby, staci ten tyzden pred svadbou. Segra bola 2 týzdne pred a mala uz trosku povyrastene korienky na svadbe - odfarbuje sa na blond. Cize ak farbenie + uces, tak ten týzden pred je maximum...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?