Odpoveď na príspevok od hirosina:
kedze mas modre vlasy, aby som modre saty uz neda… @hirosina samozrejme, ze na nich nie je nic zle, ale v tom je ta krasa, ze kazda nechceme byt rovnaka predsa 😉 a je uplne na kazdej jednej zene, ake saty a aku farbu siat zvoli. uz to nie je ako kedysi, ze je proste dana biela a do inej farby nepojdem a bodka.Odpoveď na príspevok od hirosina:
kedze mas modre vlasy, aby som modre saty uz neda… @hirosina pretože biela mi príde nudná. Chcem nieči iné :)Odpoveď na príspevok od vierka_vivusa_viva:
@hirosina pretože biela mi príde nudná. Chcem nie… @vierka_vivusa_viva tak ked nie biele tak skor taka champagne a vlasky by mali jednoznacne vynikat 🙂Odpoveď na príspevok od noravana:
@vierka_vivusa_viva tak ked nie biele tak skor ta… @noravana Ja som si zvolila, že chcema svetlé modré, vlasy mám ako balejáž, kráľovskú modrú a hore tmavú hnedú. je to moja obľúbená farba. :)Odpoveď na príspevok od vierka_vivusa_viva:
https://www.musebridals.com/products/charming-mer… @vierka_vivusa_viva moze byt, aj ked tento strih siat mi pride taky nelichotivy dost, ale to samozrejme zalezi aj od postavy. 🙃 ako celok to vsak moze posobit pekne.Odpoveď na príspevok od vierka_vivusa_viva:
Ahooj, potrebujem pomoc. Mám vlasy vo farbe kráľo… @vierka_vivusa_viva ako ne osobne sa strih morskej panny nepáči, no možno to tebe bude tak ladiť celkovo predsa aj s tými vlasmi budeš vyzerať ako taká malá morská víla 🙂Odpoveď na príspevok od almonda:
@vierka_vivusa_viva ako ne osobne sa strih morske… @almonda mne sa vždy taký tsrih páčil. Link len motivačne