Hľadám inšpirácie účesu z dlhých, rozpustených vlasov

Profilova fotka
Baby ak budete mat cas a mate nejake foto ucesu pre dlhe vlasy, vase inspiracie,chcem ich rozpustene alebo na jednu stranu, presla som uz tolko stranok ale stale som nenasla to prave orechove...dikyyyy :)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@daniela0308
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
ahoj aj ja budem mať rozpustené a dlhý 3m závoj...tak dám sem aj ja pár tipov :-) možno z vašich fotiek si práve vyberiem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A už tu máš toľko inšpirácií :-) Mne sa osobne najviac páči keď má žena do boku učesané a pustené, takže ja by som ti taký nejaký poradila:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nad velkymi vlnami som aj ja premyslala len sa bojim aby sa mi pocas vecera z nich nespravili dredy :))
Odpovedať
@noij tento je veeeeelmi pekny, asi som sa zalubila a to som chcela povypinane vlasy, ale tento ma fakt ocaril:-)
Odpovedať
Ja mám celý album taký :-)
Odpovedať
Lepsie bude ked si das vycesat vlasy na stranu :-) predsa keby si ich nechas rozpustene ti bude pod nimi teplo a budu ti lietat vsade tade. Ako je to na tebe ako sa rozhodnes ale myslim si, ze by si mala mat nezvycajny pekny uces, predsa svadba je len raz za zivot :-)
Odpovedať
V jednoduchosti je krása, takže pridávam nejaké účesy, ktoré sa mne veľmi páčia:-)
Odpovedať
@lauriss ten prvý a posledný je krásny ;-) Taktiež by som chcela kvetinky do vlasov, len ešte uvidím ako to bude zo závojom. Dievčence nemali ste to niektorá tak, že aj závoj aj kvetinky? Bola by som rada keby ste mi poslali nejaké fotky:-) Vďaka
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lauriss Tá posledná fotka sa mi páči asi najviac. a viem si k nemu predstaviť aj pripnutý závoj. Ako vravíš v jednoduchosti je krása. Navyše ak sú vlásky aj troška rozšuchorené a majú krásnu farbu - nevyzerajú potom ako ulýzaná helma :-D A navyše tá kombinácia jemných vlniek a zapletených vlasov je úplne ale že úplne úžasná - taká trendy..
Odpovedať
@danadadka tak ten je nadherny. Mat take dlhe vlasky, bola by som stastna. Dost zalezi aj od toho v akom ucese sa dobre citis, ci v rozpustenych alebo vypnutych. Ja mam v plane si vlasy vypnut. Nie vsetky ale len par aby som mala aj rozpustene a nieco vypnute plus k tomu este mi bude kadernicka davat pricesok do vlasov pre lepsi efekt :-)
Odpovedať
@tixy áno, mne sa všetky účesy ktoré som pridala páčia a veľmi. Len ťažko by som si vyberala ale postupne si chcem každý dať očesať na plesy a ostatné svadby. Snáď toľko akcií bude :D:D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?