Je lepšie mať vlasy vypnuté alebo rozpustené?

Ahojte, chcem sa spýtať, aký je vhodný svadobný účes? mali by byť vlasy rozpustene alebo vypnute dohora? čo je lepšie? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Mozno zalezi aj od toho ci je leto,alebo zima, ja si osobne neviem predstavit rozspustene vlasy celu svadbu, este ked je teplo a clovek sa aj poti, nemam to rada, a kedze vacsinou ma kazdy vidi s rozpustenymi vlasmi, tak na svadbu bude asi uces,ale taky aby dobre drzal, pripadne sa dal doupravit. Nemam rada velmi kadejake kucierky a komplikovane ucesy , lebo vsetko to potom pri tanci opadne a nevyzera to pekne. Snad som poradila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme svadbu v júni a aj keby sme mali v 30 stupnových horúčavach budem mat vlasy rozpustené :-) A nejako natočené, síce som kaderníčka ale neviem si predstaviť samú seba v nejakom vypnutom učese lebo nenosím moc ani vlasy v cope :-) Takže by som sa necítila dobre, niekedy je menej viac a aj jednoduchost je lepsia ako nieco komplikované :-D ale zalezi od toho aká je nevesta alebo čo jej viac vyhovuje alebo čo chce :-D Niekomu sa vypnuté vlasy absolutne nehodia a naopak. Takže ak chces vlasy rozpustene daj si rozpustene ak vypnuté tak si daj vypnuté, hlavne sa ty musis cítiť dobre, ved je to predsa tvoj den :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?