Nevesta s rozpustenými vlasmi

Ahojte. Vydávali ste sa niektorá s rozpustenými vlasmi? Respektíve s účesom s vlasmi voľne spustenými nadol? Vydržal vám účes až do rána? Má podľa vás zmysel uvažovať o niečom takom, ak mám veľmi dlhé vlasy? Veľmi sa mi páči kombinácia rozpustených vlasov a honosných svadobných šiat. Pôsobí to na mňa tak jemne a romanticky a presne taká by som na svadbe chcela byť. Navyše aj nastávajúcemu sa najviac páčim s rozpustenými vlasmi, tak by som ho tým určite potešila. Akurát mám obavu, ako budem do rána vyzerať. Predsa svadba je niečo iné, než ples a nerada by som bola po pár hodinách strapatá. Inak vlasy mám prirodzene zvlnené, dlhé po pás.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od jarmila_jarka:

Ahojte. Vydávali ste sa niektorá s rozpustenými v…
@jarmila_jarka ahoj :) mne sa najvac pacia dlhe vlasy, sama mam dlhe vlasy a mala som na svadbe rozpustene vlasy, pokial si ich dost nalakujes vydrzia ti aspon mne vydrzali... a pokial sa svojmu partnerovi pacis s rozpustenymi nie je o com ;) a nejaka mala spona na okraslenie do rozpustenych vlasov idealna kombinacia podla mna :)
Odpovedať
bola som v septembri na svadbe mojej velmi dobrej kamaratky a takisto mala rozpustene. krasne vlnky spravene a ukazalo to ozaj carovne. niekedy fakt staci malo a aj tu plati, ze menej je viac :) mne sa to takisto takto paci viac, uz by som si nedala taky nejaky komplikovany uces.
Odpovedať
za mna takisto najkrajsia kombinacia ♥ vlny a take nadherne saty s honosnou suknou, to je proste take princeznovske, no proste jednym slovom nadhera :-)
Odpovedať
Áno, vydávala som sas rozpustenými vlasmi hlavne pretože sommala svadobný klobúk. Bol vietor a dážď a aj tak to účes celkom zvládol. Veľa laku a tupírovania.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?