Podľa čoho ste si vyberali kaderníčku?

Ahojte, zaujímalo by ma podľa čoho alebo ako ste si vyberali kaderníčku na svadbu? Keď ste nemali vlastnú kaderníčku ku ktorej už roky chodíte alebo nikto z rodiny nie je kaderníčka tak ako ste si vybrali tu správnu na svadbu? Lebo ja mám ten problém, neviem si vybrať nejakú kaderníčku. Pochodila som po Spišskej Novej Vsi (lebo tu v okolí bývam, tak preto len odtiaľ by som nejakú chcela) ale neviem sa rozhodnúť, ktorú si vybrať. Porovnávala som už aj ceny u jednotlivých ale neviem vôbec ktorá by mi tak urobila účes ako chcem, lebo každá to môže inak spraviť. Alebo si mám len tak risknúť a hocijakú vybrať? Alebo ak máte nejaké výborné odporúčania na nejaké kaderníčky v Spišskej Novej Vsi tak mi prosím dajte vedieť.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj... no, ja som v prvom rade vyberala take kadernicky alebo kadernictva, ktore maju svoju web stranku, alebo aspon foto... podla nich som posudila, ci mi budu schopny vyjst v ustrety, a poviem ti, dobre som spravila... tie niektore kadernictva, co mali plnu galeriu foto nestali naozaj za nic... mam jednu kamaratku kadernicku a dalsiu, co robi make up, ale povedala, ze mi skusi aj uces... idem k nim s foto, a ktora mi spravi uces, s akym budem spokojna, ta to ma jasne... :-D svadbu mam len raz a vediet, ze mi v den D pride nejaka pani spravit uces, ktory v zivote nerobila a neskusala, to by som neriskla... asi to pojde do penazi, ale navrhujem vybrat uces, aky sa ti paci, vytlacit a chodit na skusky... len tak budes mat istotu... a v dobrom kadernictve ta to ani vela nevyjde, pokial sa budete vediet dohodnut, ze si vlasenky, sponky, aj lak donesies na skusku sama... :-)
Odpovedať
ja som ku kaderníčke prišla ako slepé kura k zrnu - keďže sme mali svadbu 01.09. - čo je sviatok, tak ma tri odmietli s tým, že aj keď bežne v sobotu robia, keďže je sviatok, majú zatvorené...tak som išla za kaderníčkou, čo robí vo vchode u mojich svokrovcov a "po známosti" teda povedala, že dobre...už po skúške som vedela, že to bude dobré, ale samotný účes pozitívne prekvapil všetkých vrátane mňa, takže náhoda je niekedy najlepší výber :)
Odpovedať
Vybrala som si kadernika, ktoremu verim, mam s nim dlhorocne skusenosti, tazke pozna moje vlasy, ako sa s nimi pracuje a hlavne aky mam vkus. A hlavne som bola presvedcena, ze je najlepsi. ;-)
Odpovedať
@j_ank_a ahoj, tak ako spominas vo svojom prispevku ze vybrat si uces a chodit na skusky...ale za kazdy uces by som dost zacvakala keby som chcela aspon v troch kadernictvach vyskusat, ze ako mi spravia uces,neviem co spravim...........ale diky za radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@ssabrinna no, niektore kadernictva su drahe, u inych je skuska zadara.... u nas sa da dohodnut, ze ak si prinesiem vsetko svoje bude to gratis...musis hladat asi najskor podla foto, ak nejake maju, a pak podla pristupu majitelky... :-D inak to asi nepojde, ked chces istotu... alebo to nechaj na nahodu...a uvidis... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?