Poraďte dobrú kaderníčku v Poprade

neviem, ci mam hladat nejaku starsiu, ktora ma viac skusenosti, alebo mladu babu, ktora ma mozno vacsiu fantaziu...?
Odpovedať
Profilova fotka
Skús to z opačného konca a choď sa poradiť do kaderníctva vo Fertexe na námestí za Marcelom.
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mať kaderníčku z kaderníctva v pasáži... dohodila mi ju sesternica tak asi bude dobrá.inak neviem kde by som šla
Odpovedať
Profilova fotka
V tatra-hoteli tiez je dobra kadernicka Irina z Ruska, zaroven aj maluje :)
Odpovedať
Ahoj terus00 v poprade je jedno katernictvo vola sa ze K&E hair, su to dve slecny mladucke kadernicky, ale su velmi sikovne a hlavne vedia co sa teraz ,,nosi" ..To kadernictvo je na kraji budovy oproti pizzerii Bajk..Jednu z nich osobne poznam(je odtial odkial ja:-) a mozem iba odporucit..
Odpovedať
Ta budova sa vola City.Center, vedla Monaka.. :-)
Odpovedať
https://www.facebook.com/vlasovestudi... dievcata skuste inspiraciu :) SNV
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
K&E HAIR studio môžem len odporučiť! z mojej strany niekoľkoročná max. spokojnosť, šikovné dievčatá, ja osobne odporúčam Katku ;-) majú veľa zákazníčok, ale aj super ceny :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@livi ahojky prosim ta a nemaju niekde aj fotky prace? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 ak ti to nie je ďaleko, choď do Svitu za Zuzkou Šterbákovou, sídli na Štefánikovej ulici v budove polície. Úžasná osoba. Ja by som sa bez nej ani nevydávala ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@jjkoala zháňam niekoho kto prijde za mnou do Ždiaru vďaka za tip spýtam sa jej :) má stránku?
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 aha, tak potom oslov Evku Hudákovú - salón Princess tiež zo Svitu, ona líči, ale s kamoškou Soničkou - kaderníčkou tvoria tím, ktorý príde kam len chceš :) Salón Princess Eva Hudáková je aj na fcb, majú tam foto všetkých nevestičiek.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte baby konecne som nasla sikovnu kadernicku roby krasne ucesy v poprade na kruhovom objazde KADERNICTV O EGO vola sa vierka :) SA MI ZDA ZE ROBI AJ MIMO KADERNICTVA MOZE DOJJST AJ K VAM :) A robi tam este jedna taka cierna taktiez sikovna robila moju sestru no konecne som nasla co som hladaala :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@jjkoala ahoj, prosim ta ako dlho trvalo urobenie ucesu u pani sterbakovej? Dik za info :)
Odpovedať
Profilova fotka
@merig do hodiny sme boli hotové ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?