Prosiiiim baby poradte mi! :-( vo fotoalbumoch som asi pred mesiacom videla nevestu so strasne krasnym ucesom.... a zaprisahala som sa ze baz takeho ucesu sa nevydam :-N .... nevesta sedela na schodoch, mala vyrazne cervene vlasy a take zatacane pramienky od vrchu hlavy a na temeni zavoj.... nepoznate ju?!
Výborne, tak mám radosť, že som pomohla. Účes vyzerá skutočne božsky. Inak, určite Ti skorica poradí ako jej ho vytvorili. Len jej napís do IP. Nájdeš adresu, keĎ si nájdeš skoricu v členoch.
diky baby ste vsetky oxotne ;-) vobec som nedufala ze ju najdem a ono sa to podarilo do 2 minut :-D andrea80, ty si nejaka jej znama? ci podla coho si ju hned spoznala a ako si hned vedela kde ju hladat? x-)
nepoznáme sa, ale aj ja som si zapamätala podľa výraznej farby vlasov. Aj sme si o tom prehodili zopár viet. Ale každú jednu nevestu si vieš podľa nicku nájsť práve v zozname všetkých členov mojasvadba a podľa toho sa dostaneš aj k albumom. A ešte jeden podstatný detail - vydávala sa v ten istý deň ako ja. Takže preto. :-)
andrea80 , aha tak do je dobry dovod zapamatat si ju. :-) lenze ja som nevedela ani nick :-N , mala som skopirovanu foto ale zmyzla ]-( asi priatel si xcel zaistit slobodu.. .. lebo som povedala ze bez takeho ucesu sa nevydam :-) ale nevyslo mu to :-p