baby, chcem sa vas spytat ci si myslite ze by som si uz mala hladat kadernicku a vizazistku teraz, ked chcem aby ku mne prisli v den svadby domov...najprv som si myslela ze to nebude problem lebo predsa jedna stihne za den aj viacero neviest, ale chcem sa vas spytat ci to tak fakt je, ci si to mozem nechat tak na jul, lebo sa mi to zda strasne skoro teraz - ved skusku si teraz robit je hlupost a zajednat si nekoho bez skusky by som nechcela
poradte plis
ako to robite vy?
diki
Ahojte buduce nevesticky i tie co to uz mate za sebou!
Co si myslite o kadernicke - vizazistke v jednej osobe, ktora vas pride upravit pred svadbou domov? Mate s tym niekto pozitivne skusenosti a prip. viete poskytnut kontakt? Je lepsie dat prednost nejakemu salonu, kde vas naraz upravia 2,3 profesionalky, kazda v svojom obore? Viete odporucit nieco v ramci BA, kde su kadernicka, vizazistka spolu v jednej "budove"? Vdaka!
baby,mate niektora skusenosti so salonom Renelook v BA? Rozmyslam, ze si dam u nich na svadbu urobit vizaz aj manikuru, ale nemam ziadne referencie.Dakujem krasne!
baby, mate niektora skusenosti so salonom invisage v BA? Alebo ak mate nejaky dobry tip na vizaz a kadernika. Aj ja sa hlasim o kontakt k Natalii Lackovicovej. Poslite na IP dakujeeeem
katka, ja som u nich objednana, idem v polovici maja na skusku licenia aj ucesu, tak Ti mozem dat vediet ako to dopadlo. Zatial som tam chodila len na japonsku a kocka co mi ju robila bola uuuplne super proficka....zial uz tam nepracuje, je v DIORE. Takze uvidime...
ja som rozmyslala o salone medea na sch. trnavskeho, to mam kusok od domu a urobili by mi tam vlasy aj make-up. Len nemam s nimi ziadne skusenosti. Pozna to tam niekto?
Tiez ma zaujima nejaka kvalitna, ale nie prilis draha kozmeticka, ktora vie urobit nevestu krasnou, aby vynikla na fotkach, ale zaroven prirodzenou a "nepresolenou". Viete o niekom, kto by prisiel rovno domov alebo niekto sikovny v lepsich salonoch v BA. Dik.