Živý kvet vo vlasoch. Vydrží mi celý svadobný deň?

Profilova fotka
Čo si myslíte ak si dám živú orchideu do vlasov vydrží mi po celý deň-teda celú svadbu?
Odpovedať
1
2
5
no to netusim..ale vsak mozes mat niekde pripraveny este jeden dva vo vazicke a pripadne si ho niekde v sukromi vymenit,hm? :-D :-D Ale myslim, ze urcite nebude vyzerat na konci tak ako na zaciatku ked si nechas ten isty. No a dobra floristka by mala vediet ako tomu dopomoct aby ten ci onen kvet vydrzal bez vody co najcerstvejsie. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Treba ho dat na noc do oroseneho sacku do chladnicky, potom vydrzi dlhsie ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, prosim Vas, tie co ste mali zive kvetinky vo vlasoch, ako dlho Vam tam vydrzali? Boli niecim napustene?
Odpovedať
Mne vydrzali v pohode cely den. Ale boli to zlte chryzantenky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala aj napustené-fréziu a vydržala mi asi 4hodiny-na fotenie, potom som musela niekt.kvety odtrhnúť, lebo boli zvädnuté.Mali sme 30 stupňové počasie a frézia je veľmi citlivá na slnko.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala vo vlasoch malé čajové ružičky a vydržali mi celý deň, aj celú noc. Záleži od kvietku, niektoré vydržia menej, niektoré viac.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja som mala frézie, ktorá bola špeciálne obalená (biely pásik - asi vlhký..) a vyzdržala až do rána. Kámoška mala orchideu a tiež jej vydržala až do rána a bola veľmi pekná..... ;-)
Odpovedať
Babule a podľa čoho sa vyberá kvet do vlasov, podľa kytice ktorú budete mať? Či môže to byť aj hocičo iné? Ja nemôžem zohnať tú pravú ozdobu pred závoj a rada by som aspoň nejaké malé kvietky, len neviem aké.
Odpovedať
Profilova fotka
katy80, podľa mňa by mali byť vo vlasoch tie isté kvietky, ako je kytica. Už sa ti to blíži, akú budeš mať kytičku?
Odpovedať
Aj ja o tom uvažujem, mať živý kvet vo vlasoch, z čoho bude kytička, ešte neviem, musím to potom prispôsobiť. Aké kvietky sa ešte dávajú? Chcela by som jeden väčší. Koľko stojí orchidea? Tá je asi najdrahšia, však? Takých 300 Sk/kus? Dík za info.
Odpovedať
Aj mne sa páči orchidea. Ja ale budem mať kyticku zo smotanových ruží. Tak to by museli byť nejaké malé šípove ruže bielej farby. Tak teraz neviem. A Ani neviem ako by to pred tým závojom vyzeralo.
Odpovedať
katy80 - ja som videla účes s veľkými živými ružami... nevesta mala z vlasov spravené akobytunelčeky a v tom bola ruža.. prakticky to vyzeralo, ako keby tie vlasy mala namotané na tej ruži.. bolo to prekrásne, ale ak máš moc dlhé vlasy, tka to asi nepojde, bo tá nevesta mala v skutočnosti nejak vlasy ani nie po plecia 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Gaji, koľko mala tých ruží vo vlasoch? Prosím, poraďte, nebolo by to sprosté, keby som mala živý kvet vo vlasoch, vyčesané skôr na tyle, príp. v strede hlavy, a na to závoj?
Odpovedať
Profilova fotka
Katy80, Ja som mala presne takú kyticu o akej hovoríš, a v hlave malé ružičky, kvetinárka, ktorá ti bude robiť svadobnú kyticu určite také má. Skús sa spýtať. Veľké by som si do vlasov moc nedávala, to by bolo príliš, hmmm... Mrkni sa do môjho svadobného albumu, je to tam trošku vidieť účes....
Odpovedať
Ja som mala biele margaretky. Vydrzali v pohode do polnoci a neboli nijako upravovane.
Odpovedať
maruška- asi päť alebo šesť.. nie veľa... ale nemala závoj.. mala z toho taký bohatý účes vytvorený...
Odpovedať
Ja sa spolieham na rady kadernicky, ktora mi bude robit uces, ved nie sme prve, ktore tam chceme mat zivy kvet.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Baby, neviete mi poradit nejake linky na kvety v rozpustených vlasoch?
Odpovedať
myslíš nejaké fotečky? :-) lebo najlepšie je dohodnúť sa s kaderníčkou a kvetinárkou...ja som to tak spravila...a výsledok uvidím...ale dôverujem im, veď oni sú odborníčky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Janino ano nejake fotecky, ja by som chcela rozpustene vlasy, trosku zopnute kvoli zavoju a ruza by bola pod zavojom. Potom by som si dala zavoj na hostinu dolu, len neviem ci tato moja predstava moze byt realna :-D
Odpovedať
môže, ja to chcem presne tak isto. :-) už som sa rozprávala s kaderníčkou o tom a hovorila, že sa to dá, alebo ešte ak by sa mi nepáčili tie ružičky pod závojom (neviem totiž, čo ho dám zhora, alebo zospodu), tak mi spraví bez ružičiek, ale mi ukáže, ako si ich tam potom pripnúť, keď dám dole závoj. :-N hodím fotky, čo som ukázala kaderníčke do svojho albumu. možno je to niečo podobné ako chceš aj ty... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super Janino dik, inspirativne fotecky a je super, ze sa to vobec da takto urobit. Vlastne, ked mame sikovne kadernicky, tak sa vsetko da, vsak ;-) Ja by som tam skor chcela mat iba jednu ruzu z kytice, ale uvidime, ako to bude vyzerat. Inac a videla som, ze si skusala saty z Ceremoni, ja tiez, budem mat Secreto... ;-) A okrem toho sa mi straasne paci tvoj krizik, nevies mi poradit, kde by som taky mohla najst, zda sa mi, ze mame uplne rovnaky vkus :-D :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Caute nevesticky, ja som si vymyslela uces s orchidou vo vlasoch :-N =-) Mate niektora s tym skusenosti? Vydrzi to vobec? Alebo mam ten napad uz teraz zavrhnut a vymysliet si nieco ine? :-| Vdaka za kazdy napad a inspiraciu |-|
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ako orchidea ale ja som mala vo vlasoch ruze a vydrzali od rana 11,00 do 2-hej v noci. Takze v pohodde :)
Odpovedať
anusik, vdaka za rychlu odpoved ;-) A mala si ich niecim postriekane alebo "pripravene"? Inac, bola si zlata nevesta ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
trdlo: ja chcem tiez uces s orchideou, inak je to jeden z kvetov co najviac vydrzi :)
Odpovedať
leishmania, ale ci vydrzi aj horucavy? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
musi :-D mne zatial vsetci povedali ze orchidea mi vydrzi a mina aj pracovala s kvetmi isty cas...
Odpovedať
Tak dufam...potom sa ozvi po svadbe, ako Ti kvietky vydrzali..Budem Ti povdacna za feedback ;-) vidim, ze mas svadbu pred nami ;-) Uz sa nam to krati :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano necele 2 tyzdne pred vami :) dam vediet ako kvetina prezila :-D
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?