Caute baby, chcem vas poprosit o radu, mam vlasy dlhe cca. 20cm pod plecia, naposledy som bola u kadernicky v oktobri a chcela som si nechat co najdlhsie vlasy do svadby, aby som mala pekny uces z dlhych vlasov. Lenze cim dalej, tym su na tom horsie, pretoze ich susim, vyrovnavam a farbim a to napriek tomu, ze pouzivam rozne osetrujuce balzamy a kury, su poskodene a chcelo by to odstrihnut aspon 10 cm, ale je mi ich luto dat strihat, no fakt neviem, ako budu vyzerat do svadby (oktober) ak s nimi nic neurobim.
Ak mate nejake tipy a triky, tak radte - prosiiiiiiiiim.
Niektoré oleje som v minulosti na vlasy skúšala, ale nejaký výrazný účinok nikdy nemali. Teda vlasy boli krajšie, ale nie z dlhodobého hľadiska. Olejček ich nijako neuzdravil, ale na chvíľu boli vždy krajšie. Nemáte skúsenosť s niečím na vlasy ich naozaj vyživilo a uzdravilo. Vlasy mám teraz už veľmi zničené, suché a lámu sa a potrebovali by nový impulz. Som v tomto obore úplný laik a nechám si radšej niečo odporučiť.
@justiiinkaa Tiež som používala rôzne olejčeky a šampóny, ale dlho to nevydržalo. Skúsila som teda nejaké tie doplnky stravy.....čo to so mnou urobí. Najprv som skúsila Revalid a skutočne to malo nejaký účinok -vlasy boli po mesiaci pevnejšie. Tiež som skúsila Vlasimo a opäť veľmi uspokojivý účinok, pretože mi začali vlasy opäť rýchlo narastať a vracať sa do stavu, než ma začali trápiť. Vitamíny (hlavne b) môžem odporučiť užívať dlhodobo. Keby mal niekto ďalšie tipy budem rada.