Aký krém na pleť / starostlivosť 30+

Profilova fotka
Zienky, aký krém, resp. sadu odporúčate na pleť po 30tke ? Teraz nepoužívam veľmi make-up a uvažujem nad kvalitným kremom, aby som aj o pár rokov vyzerala k svetu. Nebaví ma už stále niečo skusat a vždy ten výsledok pri dlhodobom užívaní nesedí. Uvazovala som nad Yves Rocher, Vichy, Mary kay, Nuance alebo La Rochey... ? Dakujem za rady
Odpovedať
@johanka6588 Nieee... Ak chces kvalitu, tak Nobilis Tilia alebo Annemarie Borlind (pripadne par konkretnych kremikov od konkretnych znaciek - lavera, alverde, Original Atok a tak).. Yves Rocher, Vichy, La Roche Possay... To su vsetko bohuzial znacky, ktore pouzivaju do lacneho zakladu drahu mineralnu vodu a predavaju to ako zazrak... Nehovorim, ze to nemoze niekomu aj vyhovovat, ale ak uz dat 20 eur za krem (50 ml), tak nech je poriadny - mandlovy, jojobovy a sipkovy olej, bambucke maslo, pantenol, aloe vera, ruzova voda a podobne zazraky prirody, to je to, co funguje... Chemiou vek neoklames nikdy :-D Viem ti poradit aj konkretnejsie nejaky krem, len mi musis napisat, ci mas normalnu plet len teda s pribudajucim vekom, alebo mas aj nejaky problem - citliva, sucha, mozno aj zmiesana este v tvojom veku, pripadne nejake zilky, ekzem...
Odpovedať
keby si si skúsila urobiť domáci krém presne podľa toho čo tvoja pleť potrebuje? :)
Odpovedať
@zuzka_22 áno! treba pozerať na zloženie, na kvalitu, predsa ja dnes už tiež dobre si rozmyslím, čo si na pleť dám, pred dákymi rokmi som to neriešila vôbec a urobila som chybu, ja som skúšala kadečo, ale annemarie teraz používam už nejaký čas a moja pleť je jak znovuzrodená :-D :-D :-D jasné, že v mladosti to bolo o inom, ale cítim, že je na tom lepšie :)
Odpovedať
@jasomzoja co znamena v mladosti? kolko mas teraz rokov? :-D :-D
Odpovedať
@jasomzoja Tak tak :-) Mne osobne sadlo viac znaciek, ale asi top pre mna subjektivne Nobilis Tilia. Ale v podstate stale skusam, aj tak ja ked dlhsie pouzivam jeden produkt, tak mi po nejakom case prestane robit dobre, akoby si na neho telo zvykne a tak stale obmienam a mozem vlastne skusat do zblbnutia. Super je, ze produktov aj znaciek pribuda, stava sa to uz normalnym ba priam modernym, ze si kupujeme veci s napisom "bio" alebo "vegan" a podobne... Takze je co objavovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skúšaj a uvidíš, ktorý ti sadne najlepšie :) to sú roky kým si nájdeš ten pravý pre seba
Odpovedať
@zuzka_22 prosím ťa a čo hovoríš na Havlíkovu Apoteku a ich produkty? Rozmýšľam, že skúsim, keď vymíňam Botanica Slavica :-)
Odpovedať
@erlenka Pravdupovediac to pocujem prvykrat, ale pozrela som zlozenie a rozhodne ano, ano a este raz velke ANO. Tiez by som rada od nich nieco skusila, na zlozeni vidno, ze maju vedomosti nielen ohladom byliniek, ale tiez chemie a kozmetiky a rozhodne uz teraz znacke fandim, vyzera to super. Botanica je tiez super znacka, ale s ohladom na zlozenia som skor fanusik ich pletovych vodiciek a tak, v kremoch mi trosku chyba viac cistych prirodnych zloziek (myslim na %, nie pocet), ale to uz moze byt aj moja rozmaznanost, rozhodne robia super pracu. :-)
Odpovedať
@zuzka_22 super, ďakujem za reakciu, si milá :-)
Odpovedať
@sajmala zo zásady o veku nehovorím :-p :-p ale predsa keď som mala čerstvých 20, tak tá pleť bola iná :-) @zuzka_22 veru je toho veľa, je čo skúšať, len mali by sme venovať dostatok času študovaniu zloženia 8-)
Odpovedať
@jasomzoja To ano. Velmi ma tesi, ze viaceri vyrobcovia uz zacali dokonca davat do zatvorky, ze co je co (aspon teda na internete). Pravdupovediac, z tejto Havlikovej apoteky som si vcera uz aj vybrala, ze ked dominam co mam, tak si kupim, zistila som, ze to maju v predajni, ktoru mam tak nejak po ceste z prace :-) Z toho, co som poznala a nevyskusala som si uz nevedela vybrat tak, aby som bola na 100 % spokojna (topky som uz odskusala) - ja mam suchu a citlivu plet, takze mozem niektore zlozky urcene pre kategoriu 30+, ale zas nie cokolvek, takze su kremy, ktore sa mi pacia, ale este by neboli pre moju plet vhodne... Ale kremik Krasna Pani je pre vsetky vekove kategorie, aj podla zlozenia teda, takze som sa rozhodla ho vyskusat. Ty si si vybrala ktory? :-)
Odpovedať
@jasomzoja Ja som trdlo, ja som v sprave pre teba nadviazala na to, co som si vlastne pisala s @erlenka... :-D Dnes to bol dlhy den kocky snad mi odpustite :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?