Akým darčekom potešiť svoju polovičku

Profilova fotka
Ahojte vsetky zadane aj slobodne! aj vy by ste tak radi potesili svojich drahych nejakym peknym darcekom,len vzdy to konci vetou ze chlapom sa dary skratka tazko kupuju? :-) podme s tym skusit daco spravit a navzajom sa inspirovat...co poviete? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
taka tema tu mimochodom uz existuje..... Manžel oslavuje 30 rokov - čo vymyslieť?? http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... Davate darcek na svadobny den svojmu milemu ? http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Nevadi,mozme predsa diskutovat aj tu ;-) No nie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem či myslíš vianočné, ale ja tento rok budem asi investovať do pána prsteňov. Dvojku už máme - extended version, viem že zlatko túžo po kompletke, ale je to strašne drahé si to len tak kúpiť. Tak uvidíme. ;-) Dúfam, že si to prečíta a je po prekvapku... :-|
Odpovedať
Ja milujem prekvapenia,no toho mojho casto prekuknem-posledne 3 Vianoce :-D No tento rok sa mi to asi nepodari-som v zahranici a pridem az 23.
Odpovedať
Profilova fotka
drahy si uz akoze na vianoce kupil novy pc, takze trochu drahy darcek,ale co uz. ale kedze ho ma uz teraz,tak mu urcite chcem spravit prekvapko a kupit aj nieco ine, zatial som lkupila taky tehlovy sveter na zapinanie a nasi mu daju koselu alebo rolak do toho. dufam,ze sa mu bude pacit a ze mu bude dobry,lebo naozaj to ma byt prekvapko,takze mu ho neplanujem ukazat skor,ako ho uvidi pod stromcekom.ja necakam ziadne prekvapko,kupila som si kopec veci na oblecenie aj do bytu,tak musim vydrzat do vianoc a dam si to pod stromcek. u mna je to skor ako "samoobdarovanie sa" :-) . ja mam ale problem,co kupit ostatnym clenom rodiny, poradte :-)
Odpovedať
Tak maminy mame vybavene-dostanu korunky. Ja sa obdarujem novym fotakom,to uz je iste a drahy asi telefonom-uvidime.Je to dost koruniek,takze na co sa najviac tesim,je to prekvapko od neho... Nechce ani naznacit tajnostkar jeden...!
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine. ak nepotrebujes original viem pomoct :-D
Odpovedať
Moje Vianoce budu predsvadobnym trhakom. Nalozim pod stromcek vsetko, co som si zadovazila do vybavy. No a moj drahy dostane navyse svadobnu koselu na manzet. gombiky - tie uz ma, spodne pradielko, aby som v tom cez svad. noc nebola sama :-D a tiez nejaku vonavecku, ze by mi vonal, moj pekny. No a po Vianociach nas oboch cakaju narodeniny a potom svadba. No nebude mi dobre? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zuz11: joj moja, ja sa radšej plesnem po vrecku, nech nepovie, že na ňom šetrím... 8-) :-D ale nie, ale ke´d už máme tú dvojku originál, tak nech je všetko... veď budú vianoce... ;-)
Odpovedať
Matusa :-D Ja tu moju vybavu uz dostavam posledne 3 roky pod stromcek od babky a tak...Je to sranda,no velmi prakticke. ;-) Teraz ked som si pisala zoznam darov,vela toho nebolo co nam treba. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nam podaval a pokupoval vybavu kazdy teraz po svadbe a dali nam ju normalne, nie ako dar. akurat hrnce som dostala minuly rok na vianoce. inak teraz ma napada,ze aj ja som drahemu chcela kupit spodne pradlo a tu kozmeticku tasticku. ten bude mat veru tento rok bohateho Jeziska :-)
Odpovedať
Spodne pradlo sa vzdy hodi,asi si ho na zoznam pripisem tiez ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my si ideme kupovat darcek trocha v predstihu tento piatok, no v podstate to je viac menej darcek pre draheho, to si vymyslel on a ja som len schvalila, ale aj tak budem kupovat manzelovi este nieco ako prekvapenie, len mi zatial nic nenapada. Pana prstenov DVD prave teraz pozera, ak by sme ho nemali tak bý to bol dobry darcek, ale teraz fakt neviem. Este je super darcek, to co som ja dostala pred dvoma rokmi, a rozmyslam, ze to teraz dam ako darcek manzelovi ja. Ja som dostala dovolenku na Silvestra do Pariza, a teraz asi kupim do Rima.
Odpovedať
Profilova fotka
nezabudnite na ponožky... :-D
Odpovedať
Lusy,ja som chcela tiez no nie do zahranicia.Jedna cestovka ponuka "romanticky vikend pre dvoch",2.1.mame 5vyrocie tak by sme to spojili.No bohuzial nemame dost casu :-( (robime v zahranici)
Odpovedať
zuzanenka, my mame zase 31.12 5 vyrocie zasnubenia, a ak by som kupovala dovolenku, tak aj tak asi zase do Pariza, ked ja tam tak strasne rada chodim, len teraz ideme kupovat este jedno auto, tak neviem...A vlastne to bude aj darcek, tak radsej asi kupim dovolenku na leto, tento rok sme boli na Korfu a odtial na fakult.vylete na Paxose a Antipax. A povedali sme si, ze ak by to nejaka cestovka ponukala, tak ideme hned. teda na ten Paxos, Neviete niekto, lebo ja som zatial nenasla nic.
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja som rozmýšľala, že by som drahému kúpila pod stromček nejaký mäkkučný župan (nemá ešte žiadny) a v obchode obdivoval jeden pulover, ale bol lakomý dať 2.300,- :-D Inak v zálohe (k narodeninám napr.) mám večeru v jednej reštike u nás v TT, kde by som mu objednala homára (miluje morské živočíchy a toto ešte neskúšal)... :-)
Odpovedať
Zupan je dobry dar ;-) ,ten moj sa mu velmi potesil-tusim vlani na meniny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam v plane nejake pekne kvalitne hodinky...uz len vybrat :-) baby, nic v zlom, ale to s tym spodnym pradlom myslite vazne??? ved to ani nie je darcek, ale zakladna zivotna potreba...a na take darceky mame este cas, nie??
Odpovedať
Profilova fotka
katarinka to mas este moooc dobre ze nieco vobec obdivuje, mojmu je ukradnute tusim uplne vsetko.. dikybohu okrem mna ;) ja musim vzdy inak krv potit aby som nieco vymyslela...
Odpovedať
Profilova fotka
zuzula, preco by spodne pradlo nemalo byt darcek? zivotna potreba to je,ale je rozdiel uspokojit zivotnu potrebu trenirkami za 50 Sk a kupit nejake kvalitne znackove. moja zivotna potreba su vsetky pulovre a svetriky a tiez ich dostanem na vianoce :-) . Katka, my sme si po svadbe kupili obidvaja take makkucke zupany, je to super. drahy to ma skoro ako domace oblecenie, po sprche sa mu ani z neho nechce vyzliect :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Divoska, to sú štyri roky tvrdej driny... :-D Ale nemysli si, dostať ho vôbec do obchodu stojí nemalé úsilie... ;-)
Odpovedať
takze aj ja sa pripajam, ten moj manzelik tuzi momentalne po dvoch veciach, teda aspon ich stale obdivuje, ked ideme do obchodov :-) a tak som sa rozhodla, ze sa plesknem po vrecku a jednu vec mu kupim na Vianoce (aj ked si to zivo neviem predstavit, kde to pred nim ukryjem a potom kde to budeme mat v tom nasom malom krpatom jednoizbaku :-D , ale utesujem sa tym, ze ked to tak velmi chce, tak sa tomu niekde miesto najde) a druhu vec mu kupim hned v januari na narodeniny, bude mat take okruhle, takze to bude vhodny darcek. No a teraz co to je - ta prva vec - taka specialna stolicka pred telku, obdivuje ju asi 3 - 4 roky a vzdy ked ideme do obchodu tak si tam na nej posedi, je ako male dieta, ale je taky uzasny :-D a druha vec - taka nahrada do kuchynskeho robota, take nejake specialne noze, takze tak. Jooooooj len ta KATARINKAS prosim, nevyzrad mu nic z tohto, lebo uz by to nebolo prekvapenie :-( , dobre??? Dakujem moc moc moc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
divoska, kup si sexi spodne pradlo a v tom strav celý vianočný večer... uvidíš, že si nebude na tieto vianoce sťažovať... a ani dar nemusí byť nijak originálny... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ajuska, neboj... to by som naozaj nespravila... dúfam, že sa mi niekedy nepodarilo niečo vyzradiť... to by ma mrzelo... dám si teda pozor... ;-) A aj tak, robím už len do vianoc... to nie je tak veľa času na klebety...
Odpovedať
:-D dakujem Katka
Odpovedať
Zuzuli, to spodne pradlo pre mojho bude po svadobne oblecenie, 28.1. bez neho, to by bolo krute :-S No a tie ponozky Madeleine aspon troje do takej zimy ;-) A este pridavam jedno prekvapko. Moj miluje operu, tak som mu zarezervovala po svadbe listky v SND - to bude mat k narodeninam,kt. oslavuje den pred nasou svadbou. No a ked uz budeme v tej Bratislave, tak si skocime aj na nejaku tu super romantik vecericku. Kocky, date mi nejake typy? Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
matusa závisí od toho koľko peňazí na to máš... :-D lebo tipov ti viem dať neskonale veľa, ale hodne luxusné... alebo strednú triedu...
Odpovedať
madeleine, ved prezrad:)
Odpovedať
Profilova fotka
maryem, neprovokuj.... ;-) snobárne: - Al Dente, Hodžovo - Caribic´s, Žiškova - Francúzska reštaurácia, H. Devín - Chez David (židovská), Zámocká - Libanon restaurant Samir, Zámocké schody - Medusa, Michalská - Opera Brasserie, H. Carlton - sv. Hubert, H. Dukla - Romea e Julieta, H. Danube - People´s lounge, Hviezdoslavovo nám. - Tempus Fugit, Sedlárska - Zichy, Ventúrska - Camouflage, Ventúrska - Mezzo Mezzo, Rybárska brána stredená trieda: - Akademický klub, Štúrova - Parada bar, Hviezdoslavovo nám. - Brit, Hraničná/Račianska - Four 4 in, Ružinovská - Lebowski, Michalská ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?