Odpoveď na príspevok od aljusa332:
black list akoze zakazane pesnicky? alebo ako to … @aljusa332 Áno zakázané pesničky myslímOdpoveď na príspevok od michaelarecht:
Ahoj, jedna diskusia na túto tému už u nás existu… @michaelarecht Ďakujem veľmi pekne 🙂Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Ahoj, jedna diskusia na túto tému už u nás existu… @michaelarecht Ďakujem veľmi pekne 🙂Odpoveď na príspevok od zaboriami:
no kazdopadne take otrepance stare ako napriklad … @zaboriami A to pred pár mesiacmi bol naspievaný Romale Cover ...Odpoveď na príspevok od dj.benny:
@zaboriami A to pred pár mesiacmi bol naspievaný… @dj.benny paneboze..ako ja sa dokazem zabavit na kadeco ale veru ked uz su taketo covere spravene tak mi to dokaze celu piesen znechutit este viac asi. podla mna by jednoznacne nemali chybat poriadne rezke piesne na styl romskych ako je cicoband no a potom ludovky su asi taka klasika. hlavne aby sa na to dalo vytancovat a nie iba "tlacit kapustu".Odpoveď na príspevok od dj.benny:
Toto sa slovenským nevestám nepáči: "Zlatokopka"… @dj.benny no napriklad ja by som nieco z tohto aj nechala, vieme sa na to zabavit. Rytmus to nebude ale napriklad Kacaci tanec sa paci aj deckam 🙂Odpoveď na príspevok od karolapop:
@dj.benny no napriklad ja by som nieco z tohto aj… @karolapop Môže byť. Vo svojom archíve hudby vlastním asi 15 verzií. Od klasických, cez Kinder, až po Tech Versions. V určitých momentoch sa táto pieseň dá zaradiť, no nie nasilu. Musí to neviazane vzísť zo zábavy.Odpoveď na príspevok od ruzovaceruzka:
Ahojte, podelíte sa prosím Vás o nápady a inšpirá… @ruzovaceruzka My sme nemali konkretne pesnicky, len sme poprosili, nech v ziadnom pripade nezacne hrat ludovky a naopak, povedali sme mu, co mame radi a na co sa nam najlepsie zabava. A dopadlo to dobre, nastastie DJ bol na tom podobne ako my, co sa tyka hudobneho vkusu :-)