Chemické vyrovnanie vlasov. Ako vlasy potom vyzerajú?

Ahojte baby, nikde som nenašla túto tému, tak sa pýtam, máte niektorá s vlnitými vlasmi skúsenosti s chemickým vyrovnaním vlasov? Je to prípravok ako na trvalú, len sa nedajú nátačky. Ako tie vlasy potom vyzerali. Ďakujem.
Odpovedať
ahoj adi..pridam ti taku pikosku.. :-) chodila som na strednu chemicku..a ucili sme sa vselijake vazby a reakcie..jeden ucitel nam napisal vzorec a reakciu..po reakcii sa zmenila vazna na iny typ..a povedal,ze toto sa deje pri tej nasej trvalej..ked nanesieme na vlasy roztok,tak vsade,kde sa dana vazba nachadzala,tak sa to udialo..a tym sa nam vlasy zvlnia..a my tolke prachy davame za to :-) a to vyrovnanie je presne opacna reakcia..
Odpovedať
leatea - tak aky vzorec odporucas nanasat na hlavu?
Odpovedať
luciferova..vies,ze netusim..kedze mam rovne vlasy a mne staci ta trvala na zvlnenie..ale su prostriedky,ktore vyrovnavaju..ale podrobnosti si nepamatam..to bolo hoodne davno..
Odpovedať
andrea1158 kamoska mala polovnite vlasy.. na krasnu hrivu to nestacilo a na vyrovnanie to bolo moc zehlenia. tak si to dala. dava si to uz asi 2 roky. vlasy sa samozrejme znicia.. ale z predpokladu ze sa davas aj strihat by to nemal byt problem skratit vlasy o par centi... to si potom normalne umyjes vlasy, vysusis a mas rovne.l.
Odpovedať
len aj čo sa týka rovných vlasov, sú rôzne typy, ja nechcem zase aby vyzerali nezdravo a splihnuto, toho sa najviac obávam
Odpovedať
andrea - a robia to aj v BN?
Odpovedať
andrea..to mas presne rovnake riziko ako pri trvalej..ked mas obavy,vyskusaj na pramienku ;-)
Odpovedať
luciferova: neviem, ale moja kaderníčka v TN áno. Moc mi to ale neodporúčala. Ale určite to robia aj v BN, len ja v BN ku kaderníčke nechodím.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte ... ja mam tiez jednu otazku .... mam dlhe vlasy po trvale 7 mesiacov no lenze su uz take neupravitelne ... tiet som rozmyslala nas chemickym vyrovnanim vlasov .... co myslite je to dobry napad?... a ake su po tom vlasy take ako po vyzehleni,... ?
Odpovedať
Ahojte ja som si to dala robit a dokonca na blond vlasy, ktore su jemnejsie ako vieme a bolo to super, krasne rovne a vydrzalo mi to az 4 roky!!!!! teraz aj tak mam stale rovne, len nie az tak ako po tom. Najlepsie na tom bolo ani nie to vyrovnanie, ale to, ze som mala vlasy naaaadherneeee- vyzerali styri razy zdravsie ako pred vyrovnanim!!! odporucam
Odpovedať
kata9 ahoj .... fat si taka spokojna ?.... a co myslis ked mam vlasy po studenej a si to dam tak budem mat tiez take rovnucke?... a nebudem mat velmi znicene?....
Odpovedať
ahojte este ... ja som zle vyplnila pri registracii .... ja mam este len 17 a nevidavam sa ... n o dufam, ze to nevadi ... : )
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte, moja kadernicka to robi uz druhy rok..... cela procedura trva okolo troch hodin, zalezi od dlzky a hustoty vlasov.... vydrzi to kazdej inu dobu, vyrasta to....takze ak je vyrastenych nejake tri centimetre, malo by sa to chemicke zehlenie pri korienkoch dorobit...vraj sa to doraba kazde styri pat mesiacov, podla toho ako rychlo rastu vlasy..... ja mam vlasy vlnite, po tejto procedure by boli rovne, ale nie uplne ako po vyzehleni, vyzera to lepsie ak sa to narychlo este prezehli, ale aj nevyzehlene budu ucelenejsie, pevnejsie... myslim, ze je lepsie si dat takto raz upravit vlasy ako si ich nicit kazdy tyzden zehlenim... ja nad tym vazne uvazujem uz takmer rok a stale viac sa presviedcam, ze do toho asi pojdem.... videla som uz aj vysledok, paci sa mi to.... no a stoji to okolo 5000 SKK, podla toho v akom salone to robia.... snad som pomoha..... ;-) a nie som kadernicka, nerobim reklamu, clovek sa uz boji na tychto forach poradit, aby ho z niecoho neobvinili.... :-D :-D :-p
Odpovedať
hmmm tak ja si to idem dat a dufam, ze to bude pekne .... : )
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
No ja o tomto rozmyslam uz hodne dlho,,, len presne mam tie iste obavy ako vsetky ci sa mi vlasy neznicia... ci mi to vydrzi dlho a tak... aaa hlavne sa obavam ceny a dostupnosti u nas :DD
Odpovedať
babi no a neviete nahodou akim pripravkom vam to robili?Ci nejakou kremovou trvalou alebo keratinom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravím žienky... Viem že tu vôbec nemám čo robiť, ale na "chlapských" fórach odpoveď na moju otázku nenájdem ;-) :-D ... Mám taký problém ... Alebo ja neviem čo to je :-D ... Ja viem že je to absolútne opačné ale tak proste, mne ako chalanovi je to na nič :-D ... Mám tmavohnedé, veľmi husté, objemné a neskrotné vlasy... A ani za toho pána ich nemôžem ani toho objemu zbaviť :-D . Ja viem že sa asi smejete, pretože to je presne to o čo sa, ( si myslím ), snaží väčšina žien; aby ich vlasy vyzerali a boli zdravé, husté, objemné a žiarivo krásne :-) .. lenže mne ako chalanovi je to na nič :-D osobne mám rád dlhšie vlasy, aj na mužoch, asi najväčším vzorom je mi Johnny Depp s vlasmi dlhými po krk ... lenže s mojimi nepravidelne vlnitými vlasmi to proste nejde ! :-D A preto keď som zbadal túto tému na internete, potešil som sa, pretože som sa obklukou dozvedel že niečo také ako chemické vyrovnávanie vlasov existuje a chcel by som vedieť ako sa to robí, ako potom vlasy vyzerajú a či sa tým moc nedoničia... Ďakujem :-)
Odpovedať
@martinkadlec pred tym ako skusis chemicke zazraky, skus si dat vlasy najprv prestrihat, aby sa zmensil objem (ja bohuzial takyto problem nemam, ale partner si dava prestrihavat pravidelne, inak ma na hlave helmu :-D ) dobry kadernik vie, ako na to- neviem, ci to ma specialny nazov, ale ked vysvetlis, pochopia ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoy, =) ja by som sa chcela spytat, ja mma kučerave vlasy, a wšimla som si na jednej slečne že tieš ma take kučerave vlasy, a zrazu ich ma jemne leskle a rovne, je to žehličkou alebo neakym balzaom, sprejom?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?