Čo robiť cez víkend v škaredom počasí?

Ahojte baby, blíži sa víkend a ja premýšľam nad víkendovým programom.Hlási škaredé počasie, takže príroda alebo grilovačka nehrozí. Prispejte nejakými tipom na trávenie víkendu.
Odpovedať
čo tak Garfield 2 , nábeh na obchody, alebo nejaké bazény s termálnou vodou. ;-)
Odpovedať
u nas je na tento vikend naplanovane venovanie sa kamaratke co pride z uk, vecer zacatie s prerabkou...:-( ale program na uprsany vikend je vzdy plavaren, alebo kino alebo si spolocne doma varime a upratujeme...
Odpovedať
Profilova fotka
tento neviem, ale 25,8, ma frajer koncert v Košiciach tak Košičanky dufam ze dojdete :-)
Odpovedať
..u nas sa planuje v sobotu asi vsetko co sa da..nakupy vo viedni, navsteva starych rodicov u nas a prestahovanie si zvysnych veci z predosleho bydliska..a realne je ze privitame prvy krat starych rodicov v nasom novom byvani..a v nedelu klasika, varit, prat, zehlit a balit pomaly na dovolenku :-) :-) :-)
Odpovedať
soffi, v akej skupine hra tvoj frajer? moj v KE pracuje, mozno by sme dosli pozriet.
Odpovedať
Profilova fotka
zuzika ma tam byt nejaky festival, je to taky hardcore, aj ked oni vravia, ze metal, ale podla mna to ma od metalu daleko.
Odpovedať
tak to nie je velmi moja parketa. Inak co sa da zaujimave porabat v Kosiciach cez vikendy. Priatel totiz pracuje par mesiacov v KE, ma tam aj byt, ale KE poznam len z nakupov, tak by som uvitala, keby si prihodila nejake to info co porabate cez vikendy
Odpovedať
kocky, dnes to vyzera s pockom velmi slubne... :-) prihodim tip, co robit, ak sa vam nahodou na cielkach zbiehaju vrasky rozmyslalky... vyberte sa na devinsku kobylu.. :-) my sme tam stravili minulu nedelu - presli sme si to cakom prask - v poradi 1.stanok - pivo hrad Devin opat stanok - jeme slapeme na Kobylu fotime stretneme 2 turistov este stale Kobyla fotime opekame si xichtiky na slniecku 8-) náucny chodník - sranda ideme na Sandberg fotime oddychujeme a vychádzame v Devinskej Novej Vsi za panelákmi :-)) ...pekna prechádzka to bola.. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?