Ahojte baby, blíži sa víkend a ja premýšľam nad víkendovým programom.Hlási škaredé počasie, takže príroda alebo grilovačka nehrozí. Prispejte nejakými tipom na trávenie víkendu.
u nas je na tento vikend naplanovane venovanie sa kamaratke co pride z uk, vecer zacatie s prerabkou...:-(
ale program na uprsany vikend je vzdy plavaren, alebo kino alebo si spolocne doma varime a upratujeme...
..u nas sa planuje v sobotu asi vsetko co sa da..nakupy vo viedni, navsteva starych rodicov u nas a prestahovanie si zvysnych veci z predosleho bydliska..a realne je ze privitame prvy krat starych rodicov v nasom novom byvani..a v nedelu klasika, varit, prat, zehlit a balit pomaly na dovolenku :-) :-) :-)
tak to nie je velmi moja parketa. Inak co sa da zaujimave porabat v Kosiciach cez vikendy. Priatel totiz pracuje par mesiacov v KE, ma tam aj byt, ale KE poznam len z nakupov, tak by som uvitala, keby si prihodila nejake to info co porabate cez vikendy
kocky, dnes to vyzera s pockom velmi slubne... :-)
prihodim tip, co robit, ak sa vam nahodou na cielkach zbiehaju vrasky rozmyslalky...
vyberte sa na devinsku kobylu.. :-)
my sme tam stravili minulu nedelu - presli sme si to cakom prask - v poradi
1.stanok - pivo
hrad Devin
opat stanok - jeme
slapeme na Kobylu
fotime
stretneme 2 turistov
este stale Kobyla
fotime
opekame si xichtiky na slniecku 8-)
náucny chodník - sranda
ideme na Sandberg
fotime
oddychujeme
a vychádzame v Devinskej Novej Vsi za panelákmi :-))
...pekna prechádzka to bola.. ;-)